DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Mehmet Yapıcı

Mehmet Yapıcı

Tüm Yazıları

CAN DOSTLARIM

Giriş: 31.10.2025 13:15 | Güncelleme:
Paylaş

CAN DOSTLARIM

Allah Resulü‘nün vasiyeti namazdı.

Peygamberimiz sallallahu aleyhi vesellem‘in zamanında yaşayan o güzel insanlar şöyle diyordu. Biz Resulullah zamanında mescide gelmeyenlere iki şık verirdik. Ya derdik dinden dönmüş, ya da vefat etmiştir . Namaz kılalım can dostlarım vallahi kurtuluş namazdadır!

CAN DOSTLARIM

Öleceğiz bir gün gömecekler. Bir kaç gün övecekler. Kalan malımızı bölecekler. Belki razı olmayıp arkamızdan sövecekler.

CAN DOSTLARIM 

Bir hayat ki,sonu cehennemdir. Bu hayatın sefasından ne çıkar.Bir hayat ki sonu cennettir. Bu hayatın cefasınından ne çıkar. Eğer biz yarın cehennemde olacaksaksak,bugün bütün dünya bizim olsa neye yarar? Eğer yarın biz cehennemde yanacaksak.Bugün bütün makam mevkiler bizim önümüze arz endam etse neye yarar?

Gelin ölüm anında pişman olmayalım.Kabirde pişman olmayalım.pişmanlığı kabre bırakmayalım.Mizana bırakmayalım. Mahşere bırakmayalım. Çünkü ölülerin pişmanlıkları fayda vermez ama dirilerin, diriyken ki pişmanlıkları fayda verir.

CAN DOSTLARIM

HAYDİ CUMAYI VESİLE KILARAK ALNIMIZI SECDEYLE BULUŞTURMAYA. ELLERİMİZİ  SEMAYA AÇMAYA!

Cumamızın Gazzede ki kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması dileğiyle 

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

Yazarın Diğer Yazıları

CAN DOSTLARIM
CAN DOSTLARIM
CAN DOSTLARIM
CAN DOSTLARIM
CAN DOSTLARIM

Diğer Yazarlar

Elif Doğan Erkan
Fatih Akkuş
Mehmet Yapıcı
Mehmet Yılmaz
Nesrin Akkuş
Reyhan Soykan
Umut Can Aksu
×

Haber Arama