SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’nın haftası

Yazının Giriş Tarihi: 21.04.2024 22:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 22:57

Bayramdan bir hafta sonra bayram gibi bir hafta sonu Bursa basketbol için. Pazar günü oynanan arka arkaya maçta önce Bursaspor deplasmanında Aliağa Petkimspor‘ u ardından da Tofaş evinde Pınar Karşıyaka’yı rahat ve güzel bir oyun Sonunda farklı kazanarak Bursaspor play off‘a bir adım daha yaklaşırken tofaş da düşme potasından kendini biraz daha kurtarmış oldu.

Bursaspor cephesinde Koç serhan kavut geldikten sonra deplasmanda alınan dört galibiyet Koç’un Takımı olan hakimiyeti ve kulübünde koşacak ve ne kadar doğru bir karar verdiğini ispatla gibiydi Bursaspor aldı bu kaybetme ilçesinde artık play off‘a girmeyi biliyorsun biraz karakteri diyebiliriz önünde oynayacağı Anadolu Efes’e Fenerbahçe maçlarında alınabilecek güzel skorlar bey güzel galibiyetler neticesinde play oa daha hazır ve güçlü gireceklerdir.

Avrupa macerasına meşakkatli ve yorucu deplasman seyahati sonrasında kötü bir oyunla veda eden Tofaş, iki hafta önce evinde oynadığı Büyükçekmece maçındaki gibi Avrupa maçının yorgunluğunu hissedecek mi diye bir düşünceye sahiptik.  Fakat ortaya konan dirençli oyun düzenli bir basketbol oyunuyla da zor görünen bir maçı ara ara zorlasa da rahat bir şekilde kazanmayı bildi. Düşme potasındaki rakiplerinden Bodrum’un kaybetmesi ile ertelenen Bodrum maçı öncesinde rakiple olan galibiyet farkını üçe çıkartması tofaşın artık rahat bir nefes almasını sağladı. Bu sezon Play off defterinin biraz erken kapanması ve ligden de artık düşmeyeceğini rahatlığıyla tofaş gelecek senenin planlamasını şimdiden başlayıp Bu sene yapılan bazı ufak yanlışlıkları seneye tekrarlı olması ve daha rahat bir sezon daha başa bir sezon geçirmesini hepinizin hayali.

Türkiye basketbol Ligi’nde Final Spor’ un da kazandığı bir haftada üçlü çektiren Bursa takımları, umarız sonraki maçlarda ve sonraki sezonlarda da bu üçlü galibiyet bize daha sık yaşatırlar.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.