SON DAKİKA
Hava Durumu

BASKETBOL 40 DAKİKAYA SIĞMAZ

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2024 21:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 21:44

Coach değişikliği ile kötü gidişe dur diyen Bursa Spor İnfo Yatırım 50 dakikalık maç sonucunda Manisa Büyükşehir Belediye takımını mağlup ederek son haftalarda yaşadığı düşme korkusundan uzaklaşarak Play Off’a adım atarak seyircisine de güzel bir bayram hediyesi etti.

Avrupa’da yoğun maç ve uzak deplasman trafiği ile yaşanan yorgunluk ve sakatlıklar ligde oynanan kritik maçlarda dezavantaj sağlamıştı. Kupa defteri kapandıktan sonra verilen doğru coach değişikliği kararı takıma ilaç gibi geldi. Serhan hocanın sakin duruşu, oyuncuları ile güzel iletişimi ve yapılan doğru 2 yabancı oyuncu değişikliği sayesinde kötü gidişe son verildi.  Sene başında keşke yabancı antrenör yerine Serhan Kavut ile başlanılsaydı acaba takım daha iyi bir yerde mi olurdu sorusunu da sormadan geçmeyelim. Yöneticilerimizin cesur olup kendi antrenörlerimize değer verip arkalarında durduklarında sonuçların ne kadar güzel olabileceğini sezon ortasında yapılan bu değişiklikle görmüş olduk.

Takımların Avrupa kupalarına katılmaları, yeterli ve derin kadro olduğu taktirde Türkiye Ligi maçlarına artı katkı verdirmekte. Aslında genç oyuncuların tecrübe kazanabilecekleri sert maçlar olduğunu düşünürsek, kupa kazanmak için bir kadro kurulmuyorsa takıma ileride katkı verecek oyunculara bu maçlarda tecrübe kazandırabilirsek meyveleri sene içinde çok alabiliriz.  En iyi antrenmanın maç olduğunu unutmamak gerek.

Kalan 3 haftada alınacak galibiyetler Bursamızın sıralamadaki yerini belirleyecek. Ligi güzel yerde bitirme temennimizle Serhan Hocamıza tekrar başarılar dileriz

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.