SON DAKİKA
Hava Durumu

Biliyormusunuz dua etti bu fakir size haberiniz yokken.

Yazının Giriş Tarihi: 21.07.2023 12:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.07.2023 12:14

CAN DOSTLARIM

Biliyormusunuz dua etti bu fakir size haberiniz yokken.

Dedim Ya Rabbi! Bunu okuyan kulunun ömrünü gökyüzü gibi berrak eyle. Eşine, çocuklarına güzellik eyle. Onu ailesine, ailesini ona bağışla. Bu duaya Âmin diyen kulunun annesine, babasına, kardeşlerine iyilik eyle. Ölmüş olanlarının kabrini nur, mekanlarını cennet eyle.

Dedim Allahım! Biz birbirimizi görmüş veya görmemiş olabiliriz ama senin rızan için dualar ediyoruz. Bunu okuyan gözleri ve senin aşkınla atan kalbi hürmetine onu ve sevdiklerini dara düşürme, hanesine huzur, gönlüne mutluluk lütfeyle.

Evet tamda size ettim bu duayı. Neredesin bilemem ama şu an orada yağsın üzerine rahmet yağmurları. Bugün bu dünyada bir Âmin, deyişine yarın ahirette bin melek şahidiniz olsun. Alemlerin ve kainatın sevgilisi olan peygamber efendimiz en güzel umudunuz olsun. Yürüdüğünüz her yerde yollarınız açık, baktığın her yerde ufkunuz sonsuz ve birgün varacağın son durakta Firdevs cenneti sizlerin olsun.


CAN DOSTLARIM
Bak bu fakir size dua etti. Şimdi sizde bir fatiha okuyun, hediye edin alemlerin efendisine ve mübarek ailesine. Allah-u Teâlâ sizden ailenizden ve bütün sevdiklerimizden razı olsun.
Cumamız mübarek olsun.


KALIN SAĞLICAKLA

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.