SON DAKİKA
Hava Durumu

YAPACAĞINIZ EN GÜZEL İŞ!

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2022 17:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 17:23

Yapacağınız en güzel iş, transfer tahtasını açıp, takımın düşmemesini sağlamaktır…

Bunun haricinde yapılacak hiçbir şey takımın durumunu düzeltmeyecektir. Yönetimin şu anda yapacağı en güzel hamle bu olacaktır. Yönetim 3 defa istifa etti kimse çıkmadı, 4. İstifada da sonuç değişmeyecektir. En azından sezon sonuna kadar bu yönetim götürecekse o tahta açılacak, -3 ceza gelmeden yola devam edilecek. Ancak bu süreçte sakın “Transfer yasağı” bahanesine kimse sığınmasın. Türkiye’de geçtiğimiz sene ve bu sene toplam 5 farklı kulüp bu yasağı itiraz ile kaldırtmış. Bunun çözümü var ki kaldırılıyor, siz de yapın!

MADEM HERKES MUTLU

Madem paralar ödeniyor, madem herkes mutlu artık taraftarında mutlu olma vakti geldi. Özlüce’de elektrikler ödeniyor, maaşlar ödeniyor, primler, maç başılar ödeniyorsa sizlerin de artık sahada bir şeyler gösterme zamanınız geldi!

Yok öyle “Bu 2002’li, bu 2008’li” lafları. Artık devir buraya gidiyor bilmem farkında mısınız? Instagram üzerinden milletin karısına, kızına, kardeşinize yazacak yaşa geldiyseniz sahada topu oynayacaksınız! Yok öyle “Merhaba canım ben Bursaspor’un futbolcusu” demek! Onu diyecek kadar büyüdüysen sahada tepki gelince “Gencecik adamlar tepki göstermeyin” demekle olmuyor.

Tarihinde ilk defa gittiği bir deplasmanda, ilk defa oynadığı rakipten geçen hafta 3 yedi bu takım! Sonra ne mi oldu? Takıma izin verildi ve çoğu İstanbul’da kaldı. İstanbul’da kalan takımın tecrübeli isimleri ne mi yaptı? Nişantaşı’nda mekanlardan gülerek, isteyerek poz verdi! Yanlış anlaşılmasın heee…

Tarihinde ilk defa oynadığı ligde, düşme hattında olan bir takımın futbolcuları bunlar, hem de 3-0 yenildikleri maçın akşamı olan olay! Yanlış anlamayın da bu işler mekân mekân gezerek, ona buna asılarak olmuyor. 11 yaşında oğlum bile “Ben daha iyi oynarım” deme öz güveninde bulunuyorsa burada kendisini sorgulaması gereken işi, gücü yüzünden maça gelemeyen asgari ücretli değil, sahada iki ay maaşı yatmayınca açıklama yapan futbolcudur.

Bir kelam da sana etmeden duramayacağım İsmail Ertekin Hoca! Sene başı Tahsin Tam “Bu takım çıkacak” dediğinde sizlere yanlış yapıyorsunuz dedik kampta. Hatta bir hazırlık maçı sonrası Bursa’dan Haber Var muhabiri Serdar Dundar’ın “Hocam hala emin misiniz? Bu takım sizce çıkacak mı?” dediğinde “Tabii ki çıkacak” diye üsteledi. Görev size geldiğinde ise “Ben öyle bir şey demedim” dediniz. O zaman hava dağılmasın diye bütün meslektaşlarım sustu ama sorarlar adama “Sizin sportif direktör olduğunuz yerde kurulan cümle bu” diye. Ancak ona bile fırsat vermeden “Değiştirmek istediğim şeyler var” dediniz. Yahu Sportif direktör sizdiniz hocam, ben değil. O zaman değiştirseydiniz de Tahsin Tam istifasının üstünden 24 saat geçmeden başka takımla anlaşmasaydı. Neyse size de bir şey demek gelmiyor içimden. Siz de elinizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor, bir umut uğraşıyorsunuz. Ne denebilir ki! Ancak temennim nasıl ki Bandırma maçı öncesi yaşanan hadiseden dolayı “Hoca olan bu denli önemli maç öncesi izin vermezdi, bunları yaşatmazdı” diye konuşurken aynı hataya düşüp bu yaşananları göz ardı etmezsiniz…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.