SON DAKİKA
Hava Durumu

Var mısınız bir kampanyaya daha?

Yazının Giriş Tarihi: 18.06.2024 13:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 13:01

Yönetim üzerine düşeni yapıyor, yapmaya da devam edecek!

Başkan Enes Çelik açıklamaları, konuşmaları, icraatları ile zaten bunu bütün camiaya ilk gün göstermişti.

Bazı meslektaşlarım bana kızıyorlar, arkamdan söyleniyorlar ama maalesef herkesin kendi görüşü, kendisini ilgilendirir…

Ben her duyduğumu haber yapacak kadar Bursaspor’dan nefret etmiyorum. Biz ekip olarak transfer tahtası açılıp, hoca belli olana kadar Bursaspor’a zarar vermemek adına susmayı tercih ettik. 1 ay önceden Batalla olacağını zaten biliyorduk ki bunu dost meclisinde de söylüyorduk. Transfer tahtasının açılacağını ise çarşamba günü “Bayram güzel geçsin diye, önümüzde ki engeller kalkıyor” dedik. Ancak bunları “Ben demiştim” demek için yazmıyorum. Bilip, susuyoruz demek için yazıyorum. Gazetecinin görevidir haber yapmak ama salak, saçma haberler değil kusura bakmayın.

Zamanında şöyle bir başlık görmüştüm “Özlüce’de şok” sırf tıklanmak için yapılan ve içeriğinde “Özlüce’de çim boyları uzun kalmış, biçilmemiş” baktım herkes küfür ediyor ama takip etmeye de devam ediyor. Bizim camiamız gerekli tepkiyi vermesini bilir ama konumuz bu değil. Bana soran, mesaj atan veya bayramda aradığında nedenini soranlara söylüyorum.

Bursaspor’un zararına olabilecek veya benim zarar vereceğine inandığım hiçbir haber girmeyecek bu siteye, yapmayacak bizden kimse.

ŞİMDİ SIRA BİZDE!

Evet konunun başında demiştim yönetim üzerine düşeni yapıyor diye. Şimdi sıra bizde arkadaşlar. Formalar 16 Temmuz’da satışta. Herkes elinden, bütçesinden gelen imkanlarla ailesine ve en az durumu olmayan bir çocuğa Bursaspor forması alması şart. Madem ki küllerimizden doğacağız. Bu şehirde kaybettiğimiz jenerasyonu tekrar kazanmak için her çocuk okula en az bir Bursaspor formasıyla gitmeli. Bunun için de yapılacak basit. Herkes bütçesi dahilinde 1 çocuk forması alarak bu kampanyayı başlatabilir, mahallesinde durumu olmayan gençleri giydirebilir.

Diğer önemli konuysa kombineler. Maraton Platformu bu sene aşağıdayız diyerek olması gereken kararı aldı. Gerçekten Bursasporlu olan ve maçlara gitmek isteyen özellikle de yeni nesil Bursasporlulara kombine alarak destek olmak önemli. Senelerdir kombine, forma isteyen ve camia içerisinde bulunan arkadaşlara kesinlikle almayacağım, vermeyeceğim. Yeni nesil özellikle de daha ilk defa maça gitmek isteyen ve bu zor zamanda Bursasporlu olan çocuklar tespit edilip gerekirse baba, oğul forma, kombine verilmeli.

Biz Medya 16 ailesi olarak…

16 çocuğumuza forma, 16 çocuğumuza da Güney Kale Arkası kombinesi hediye edeceğimizi buradan duyuruyoruz. Konuyla alakalı detaylı post ve paylaşımlar yakında yapılacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.