SON DAKİKA
Hava Durumu

Her yerde Bursaspor!

Yazının Giriş Tarihi: 09.07.2024 21:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 21:06

Bursaspor’da değişim devam ediyor…

Önce muhteşem bir başlangıçla gelen yeni yönetim, ardından uzun zamandır Bursa’da “Bursaspor küçük olsun, bizim olsun” diyenlerin yerine gelen “Bursaspor hep iyi olsun” diyen Pablo Martin Batalla ve ekibi…

Ekibi derken özellikle Emre Pehlivan’a ayrı bir parantez açmak lazım. Her ne kadar Pablo’nun imza töreninde gizli özne gibi kalsa da Bursaspor onun her zaman farklı bir hedef olarak yüreğinde yara kaldı. Senelerdir görüştüğüm, sahada takip ettiğim Emre gerçekten de “Bursaspor’a bir gün döneceğim. Bursaspor her zaman yüreğimde kaldı” diyordu. Sonunda öyle veya böyle döndü ve aidiyet nedir göstermeye geldi. Ben onun yeni kariyerine muhteşem bir adım attığını düşünüyorum ve sahada performans gösterenlerle aynı performansı kulübede hoca kartıyla göstereceğine eminim…

Son olarak Divan Kurulu başkanı değişti…

Özellikle bu “Bursaspor küçük olsun, bizim olsun” diyenlerin sonunu getirecek bir Divan başkanının geldiğini düşünüyorum. Herkesin “Kazanacak” dediği isimlerin dışında ve katkı sağlayacak bir adayın kazanması insana güven veriyor. Bu vesile ile sayın Tuzlacıoğlu’nu kutluyor, başarılar diliyorum.

Bursaspor hak edene, hak ettiğini verecek!

Bursaspor zor bir sezona başlıyor. Bu zor sezonda Taraftardan, yönetime, teknik heyetten, sahada savaşacak futbolcusuna, basınından, iş adamına ve şehrin tüm esnafına büyük iş düşüyor. Bu zor sezonda herkes elinden gelenin fazlasını yapacak. Bu sebeple buradan bir kez daha sesleniyorum. Allah aşkına Bursaspor’un zararına olacak işlere, olaylara girmeden. Başına Bursaspor yazıp, eline bir telefon alıp 40/50 yaşında kelli, felli abilere Bursaspor’u anlatan sayfaları yöneten 18/20 yaş arası adminleri takip etmek fayda sağlamayacak. Sizlerden ricam ne olursunuz bu sezon “Habercilik” oynamak yerine biraz susalım.

Net söylüyorum. Geleni, gideni, geleceği, gideceği hepsini ismen biliyorum. Kiminle nerede görüşüldüğüne kadar ancak bir söz verdim ben ve ekip arkadaşlarım adına. Bursaspor zarar görmesin diye duyduğumu, gördüğümü, bildiğimi Bursaspor yazmadan, yazmayacağım! Ancak görüyorum ki insanlar bizden haber bekliyor ve ne yazık ki susmamız gereken sezonda hala daha konuşanlar var. Bizlerde bundan sonra kamp süreci boyunca 22 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arası adım, adım Bursaspor’un peşinde sizlere her şeyi aktarmak için sabırsızlanıyoruz. Özellikle bu sezon 4 farklı konseptte yayın ve haberlerle Youtube ve İnstagram’da sizlerle olacağız!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.