SON DAKİKA
Hava Durumu

Bizde sözümüzü tutacağız!

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2024 21:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 21:00

Bursaspor yönetimi üzerine düşeni yapmaya devam ediyor...

İlk defa şehirden de bu kadar büyük destek geliyor...

Çarşı, pazar, cadde farketmeksizin esnafların diline tekrardan düştü Bursaspor!

Süper Lig senelerinde olduğu gibi "Bursaspor'a kim gelecek, kimi transfer edeceğiz" demeler başlandı bile...

Bursaspor yönetimi sözünü tutuyor ve sıra bizde. Biizlerde sözümüzü tutacağız bizde buna söz veriyoruz. Koca şehirde seneler sonra "Kampa takım tam gider mi?" soruları konuşulmaya başlandıysa bunun mimarı sizlersiniz. Siz yola çıkarken verdiğiniz sözleri tutmaya başladınız ve bizde tutacağız. Daha 24 saatte 7.000 üzerinde kombine satıldıysa bu Bursaspor'unn büyüklüğünü gössteriyor.

Hangi futbolcu 30.000 taraftarın önünde maça çıkmak istemez ki?

15 yaaşında futbolcular bile rahat gezemiyor bu şehirde fotoğraf çektirirken, gelen transferlerde aynı şekilde nereye geldiğini anlayacak...

Bu şehir çok büyük..

TELLER KALKMALI

Daha öncede yazmıştım bunu, tekrar etmek isterim...

Özellikle kale arkalarında olan teller kalkmalı ve sadece Bursa'da uygulanan ilk 5 sıra ayrımı ortadan kaldırılmalı. Zaten 6222 denen yasa Bursa'da yeterince can yakmışken, artık buna bir çözüm bulunmalı. Yönetimden rica ediyorum. Emniyet müdürümüzle bu konuda gereken görüşme yapılmalı ve o tel örgülerin oralardan kaldırılıp, her stadyum gibi sahaya baskının olabileceği atmosfer ortaya çıkarılmalı.

diğer bir önemli konuysa bu sene o stadyum belli ki dolacak ve artık stadyumda kısıtlı bulunan otoparklara görevlilerin araçları yerine stadyuma gelen taraftar, misafir ve basın mensuplarına bırakılmalı. Bu noktada da gereken yapılmalı ve bu sene artık bu konuda görevli polis memurlarıyla ne taraftar, ne de basın mensupları karşı, karşıya gelmemeli. Bu noktada da sene başından önlem alınmalı. Taraftarsız oynanan maçta bile 10 basın mensubu kendisine otoparkta yer bulamıyordu. Bu noktada bir şey dendiğinde de stadyum kendilerinin gibi "Beğenmiyorsan maça gelme, sen kimsin" tarzında cümlelere maruz kalıyorduk. Bu noktada da yönetimden ricamız görevli polis memurlarına arabayla geleceklerse bile bir yer gösterilmeli ne canlı yayın yapabiliyor basın mensupları, ne de aracını bırakabiliyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.