SON DAKİKA
Hava Durumu

Afişe etmeyen NAMERTTİR

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2024 21:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 21:46

Bazen alırsın eline kalemi ve yazmak istersin…

Yazmak istersin ama yazamazsın. Aklına bir şey gelmez…

Doğarsın, büyürsün, yaşlanırsın ve ölürsün…

Bütün bunları yaparken araya sevdalar dahil olur, yaşanmışlıklar, hisler, hevesler ve dahası…

Normal gazeteciler için aslında bugünün özeti iki cümle “Bursaspor düştü” ancak ben ve benim gibi tribün tozunu yutmuş, dertlenmiş, geceleri sabahlara kadar stadyum önünde sabahlamış, otobüslerle deplasman yaparken kırık camlardan donmuş yapıya sahip insanlar için o iki cümle yazılmıyor maalesef…

Bu şehir çok çileler çekti her yönüyle…

Stadyum yapıldı ama hisleri, tarihi, ruhu çalınan Bursaspor’un stadyumunu bile rahat, huzurlu kullandırmadılar takıma. Önce dükkanlarını atıl bıraktılar, daha sonra ofis bölümlerini elinden aldılar. Haber yapanları istenmeyen adam ilan edip, elinden gelirlerini aldılar ama yılmayanlarda oldu bu yolda.

Her sene çift kongreler yaptık. Sırf birilerine ters diye hocalar gönderildi, başkanlar gönderildi, yönetimler devrildi. Kongrelerde kavgalar yaşandı, deplasman yollarında sorunlar oldu ama yılmadı bu şehir.

Şiimdi birileri diyor ki “Bursaspor 3. Lig’e düştü” hayır arkadaş kabul etmiyorum. Bursaspor düşürüldü!

Süper Lig’e VAR uygulaması geldi ve Bursaspor oradan düşürüldü. TFF 1. Lig’de hakkı doğrandı Bursaspor düşürüldü. 2. Lig’de olaylar oldu tarihi cezalar verildi bu kente, bu takıma. Aynı federasyonun YÜREĞİ yemedi ama Trabzonda yaşananlara o cezaları vermeye!

Bursa’da malum maçta sahaya atılan yabancı maddelere 9 maç veren federasyon ve itirazları kabul etmeyen o malum PFDK’nın dili, eli, cesareti Trabzon’da yaşanan olaylarda bir tarafına kaçtı. Nereye kaçtı bilemem ama kaçtı işte!

Diyarbakır’da tanklarla stadyuma giden, ısınmalarına müsaade edilmeyen ufacık çocukları görmedi o KÖR gözleri. Sahaya atılan bıçak, sopa, demirleri. Stadyum içerisinde ateşlenen havai fişekleri ve tribünde açılan bez parçalarını görmedi o gözleri. Neden mi? Sırf siyasi baskı yememek için!

Bursa ve Bursaspor hep yalnızdı...

O maçlarda Bursa siyaseti sıra bekledi “Faşist, Irkçı, Terörist Bursaspor Taraftarı” mesajları atmak için. Bir, iki yürekli milletvekili hariç!

Federasyon doğradıkça, doğradı… Trabzon da saha içerisinde adama tekme atan futbolcuları görmeyenler, bu sezon oynanan maçta rakibine tekme atana 9 maç ceza verdi. Yerde yatana tekme atana ise 1 maç!

Dostlar alışverişte görsün!

Dostlarınız alışverişte gördü ama biz sizi göremedik!

Özellikle Bursa’yı temsil etmek için orada bulunanları…

Bu şehir sizleri hiç ama hiç affetmeyecek!

Kininiz bittiyse, öfkeniz dindiyse biz artık “Diriliş” sezonunu başlatıyoruz. Önceden soruyoruz ki varsa hala içinizde öfke, kin, nefret hiç boşuna uğraşmayalım!

Sizin şahsi çıkarlarınız yazıyı yazdığım saatlerde Fenerbahçe’nin sahayı terk etmesiyle son buldu. Derdiniz sadece İstanbul’un iki kulübü olunca işte ne marka değeri kalıyor ne zevk. Türk futbolunu mahvettiniz, rezil ettiniz…

Acilen istifa edin insanlar kaderini yaşamaya devam etsin…

Bursaspor düşmedi, düşürüldü!

Camianın yanlış tercihleri, biz medyanın her şeye burnunu sokması derken bu noktalara geldik. Kimi gazeteciler için yazılacak çok şey var ama yazmayacağım, camia zaten biliyor…

ARTIK KENETLENME VAKTİ!

Kaybedilecek bir gün bile yok…

Ne Bursa’nın o dinazor tayfasının yöneteceği bir Bursaspor’a katlanır bu camia, ne de onların şahsi egolarına…

Takım günden, güne erirken hala daha sırf kendi egoları yüzünden alt yapıya futbolcu yollayanlar, soyunma odasında “Yönetim istifa” diye taraftarla dalga geçen personeller, her gelen yönetime yaranmaya çalışan profesyonel çalışanlar. Artık bunlara karşı birlik, beraberlik içerisinde kenetlenme vakti…

TFF 3. Lig Bursaspor için kabuk değişimine gideceği bir lig olacak. Burada kabuklar değişecek ve Bursaspor 3 yıl içerisinde ait olduğu yere dönecek!

Buna inanmayanların değil, inananların savaşı olacak…

MUSTAFA BOZBEY GÖREV ÜSTLENDİ

Gerek stadyumda gerek medyada yaptığı açıklamalarla Mustafa Bozbey çok ciddi bir rol üstlendi. Bu umutla Bursaspor taraftarı içi buruk olsa da seneye “Dirileceğiz” diyerek evlerine dağıldı. İyi bir Bursasporlu olduğuna benim gibi herkes şahittir Mustafa Bozbey’in…

Yapacağı basit aslında. Geldiği günden beri ayrıştırmadan, birleştiren Bozbey’in acilen sağlam bir yönetim kurup destek vereceği ve şehri etrafında toplayacağı masayı Özlüce’nin bahçesine kurması gerekiyor. Sen bu adımları at sayın başkan, sana destek vermeyen her kim olursa afişe edip, Bursa’ya rezil etmeyen de NAMERTTİR!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.