SON DAKİKA
Hava Durumu

FENERLİ’NİN KARA YÜZÜ

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2024 14:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 14:05

Fenerbahçe’ye bir öfkem ve kızgınlığım yok.

Gerçekten 2009-2010 sezonunda harika bir şampiyonluk yarışı yaşadı Bursaspor, rakibi Fenerbahçe ile.

Sonuçta Fenerbahçe, akıl almaz goller kaçırdığı maçta Trabzonspor’u yenemeyince, Beşiktaş’ı 2-1’le geçen Bursaspor şampiyon olmuştu.

Ondan sonra Fenerbahçe’ye gönül veren hemen hemen herkes Bursaspor düşmanı kesilmişti. En cahilinden, en okumuş kültürlüsüne kadar hepsi.

Sarı lacivertliler, Bursaspor’da oynayan eski futbolcularını, nasıl oynamamaları için baskı yaptıklarını, Aziz Yıldırım’ın kardeşinin ofisinde neler neler teklif ettiklerini herkes biliyor Bursa’da.  Kimse bunu hiç dillendirmedi. Ama Fenerliler hep mağduru oynadılar.

Her neyse, buna rağmen, kendi beceriksizliklerinin faturasını sürekli Bursaspor’a kestiler.

Suçlu olan kendileri.

Bir metreden 4 kez topu dışarı atan, topu direklere atan onlar. Hem de Alex de Souza gibi dünya yıldızı bir Brezilyalı ile,

Suçlu Bursaspor ve Bursalılar öylemi?

Hadi oradan.

Öfkeleri hiç dinmedi.

En yukarıdan en alttakine kadar.

Bursa’da Bursaspor alt yapı takımlarının sponsoru olan hastanede görev yapan bir doktorun paylaşımı Fenerbahçelilerin aradan geçen 14 yıla rağmen öfkelerinin bir yudum bile eksilmediğinin en güzel belirtisiydi.

Neysek Medicabil Hastanesi gerekeni yapmış.

Operatör doktor İlker Şahin ile ilişkisini kesmiş.

Ancak, Bursalılar ve Bursasporlular bunu hiçbir zaman unutmaz unutmayacaktır.

TEKSAS’IN İFTARI

Bursaspor’un en çılgın taraftar grubu Teksas’ın verdiği iftar Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nın dışında bin 100  yeşil beyazlı sevdalısının katılımıyla yapıldı.

Yemeğe katılan Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür bir konuşma yaptı. Sinan Bür başkan, “Geleneksel iftara Bursaspor taraftarlarının bu üzüntülü günde bir araya gelmesi yönetim olarak bizi çok mutlu etti. Yönetime geldiğimiz günden bu yana takımı centilmence desteklediniz. Çocuklarımıza hep olumlu tezahüratlar yaptınız. Bu desteğin aynı şekilde devam etmesini istiyoruz.
İnşallah bu üzücü tabloyu en kısa zamanda ve en hızlı şekilde değiştiririz. Biz görevimize devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ardından Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğru Toker, “Bursaspor için bu kent bir masa etrafında toplanırsa, biz o masaya oturanları alkışlarız. Bursaspor her zora düştüğünde sevinenler de buradan bir kez daha duysunlar ki; Sevdanın ligi falan olmaz. Ne yaşanırsa yaşansın, ‘İnadına Bursaspor, inadına Teksas’ demeye devam edeceğiz. Bu şehir ve bu camia, bu sınavı daha önce başarıyla verdi, yine verecek. Bunu kimse merak etmesin. Yiğit düştüğü yerden mutlaka kalkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

KUBİLAY VE TAHA’DAN

BURSASPOR PAYLAŞIMI

Bursaspor’un TFF 3.Lig’e düşmesinin ardından Göztepe taraftarından destek geldi. Sarı kırmızılı taraftar 2.Lig’den düşen Bursaspor için pankart açarak desteklerini gösterdi. Göztepe’de forma giyen Bursaspor’un eski futbolcuları Kubilay Kanatsızkuş ve Taha Altıkardeş de o pankart önünde poz vererek Bursaspor’a olan desteklerini gösterirken, kalplerinin hale Bursaspor’da olduğunu da gösterdiler. Tribünlerde maç boyunca açılan Bursaspor atkılarının çokluğu benim dikkatimi çekti.

Bu arada yarın Ramazan Bayramı.

Bu nedenle tüm islam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Güzel günleri  hep birlikte yeniden göreceğimize ben inanıyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.