SON DAKİKA
Hava Durumu

BURSASPOR YÖNETİME BURSA SAHİP ÇIKMALI

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2024 11:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 11:16

Bursaspor’un yeni yönetimi gerçekten genç ve yetenekli iş insanlarından kurulu.

Böyle olması bizleri sevindiriyor.

İşlerindeki hırslarının birazını Bursaspor’u yönetirken kullanırlarsa sanıyorum yeşil beyazlıların sırtı bir daha yere gelmez.

Özellikle Enes Çelik ve yönetiminin 200 Milyon TL’lik bağış açıklaması ise daha seçilmeden kendisine artı olarak yazıldı.

Bana göre Enes Çelik ve yönetiminin çok güzel başlangıç yapmış ve başkanlık baş vurusunu yaparken kulübü 100 bin TL’lik bir bağış katkısı koymuşlardı.

Bu çok önemliydi.

Bunun sonrasında diğer iki aday Enes Çelik bir saat içerisinde 60 imzayı geçip, birer imza alamamaları sonrasında adaylıklarından ayrılmak zorunda kalmışlardı.

Sonuçta Bursaspor için güzel bir başlangıç oldu.

Tek başkanlık seçim.

Fazla vakit kaybı olmadan bitecek bir genel kurul.

Önemli olan Enes Çelik başkanlığında ve şu isimlerden oluşan yönetim kuruluna Emir Çokçağlayan, Mesut Günal, Oğuzhan Kutlucan, Muhammet Danışman, Harun Yıldırım, Coşkun Özgel, Murat Hatipoğlu, Coşkun Yavuz Yedeklerde ise Faruk Bakgör, Latif Albayrak, Ali Ağır, Fatih Pulat, Ömer Keskin, Erdinç Doğan, Bilal Akmar, Tolga Kayaer tüm Bursa’nın ve Bursasporluların sahip çıkması gerekir diye düşünüyorum.

İnanın İcra Kurulu Başkanı Abdullah Burkay, Başkan Vekili Sezer Sezgin ve Enes Can Demir’i görünce sevinçten neredeyse havaya zıplayacaktım.

Neden diyecek olursanız, Ali Ay yönetiminde genel kurulda ibra edilen tek yöneticiydi Sezer Sezgin. Ve en önemlisi Bursaspor Basketbol AŞ başkanı olarak çok önemli işlere imza atmıştı.

Bursaspor’da yeni yönetimde proje kurulu oluşturulmuş başkan Enbiya Topal, yardımcısı Caner Zengin.

Neler yapacaklar inanın şimdiden merak içerisindeyim.

İyi işler yapabilmesi için de Bursaspor’u sevenlerin düşüncelerini bu iki arkadaşımıza aktarmasını istiyorum.

Evet;

Enes Çelik konuşmasında şirketleşme konusunda adım atacaklarını ve çalışma yapacaklarını söylemişti.

Yedek listesine baktığımda, Bursa’da şirketleşme konusunda yıllardır önemli çalışmalarda bulunan Ömer Keskin’i görünce sevindim. Avukat Öztürk Yazıcı’dan sonra konuya en vakıf isimlerden birisi.

Şimdi Enes Çelik ve yönetiminin vakit geçirmeden Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne gelerek çalışmalara başlamaları gerektiğine inanıyorum.

Çünkü ulusal lisans almak en güzel olay olacak Bursaspor açısından. Çünkü yıllardır aldığımız-3 puan cezaları gerçekten büyük sorunların yaşanmasına neden olmuştu.

En azından geçtiğimiz sezon alınan ceza kulübün dibe oturmasına ve düşmesine neden olmuştu.

Bunu hiç unutmamak gerekir.

Şimdi hem ulusal lisans alınması, hem de transfer tahtasının açılması için Sinan Bür yönetimiyle bir araya çalışmalar yapmaları gerekiyor. Bu çalışmalar kulüpteki birlikteliğin daha ileriye taşınmasını sağlayacaktır.

YEŞİL BURSA RALLİSİ

Bursa’nın en önemli organizasyonlarından birisiydi BOSSEK’in düzenlediği Yeşil Bursa rallisi.

Meslek yaşamımda bir çok kez Yeşil Bursa rallisini izledim. Ancak son yıllarda garip bir uygulaya tanıklık ediyorum bir Bursalı spor yazarı olarak.

Atış yapının sponsorluğunda gerçekleştirilen son rallinin tanıtım toplantısı yapılmış.

Ancak hiçbir davet almamanın üzüntüsünü yaşadım.

Demek ki yeni nesil basın danışmanları ve BOSSEK yöneticileri Bursa’daki spor yazarlarını hiç tanımıyor. Kimlerin yazıp, yazmadığını ise bilmiyor.

Toplantının davetinin gelmemesi, bir gazeteci arkadaşımın beni toplantıya davet etmesi gerçekten üzüntümün daha da artmasına neden oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.