SON DAKİKA
Hava Durumu

5 AYLIK ÖZLEM BİTER Mİ?

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2024 11:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 11:00

Bursaspor dile kolay tam 5 aydır evinde kazanamayan bir takım.

Bu şanssızlığını, 23 Mart Cumartesi günü oynayacağı Kırklarelispor maçıyla kırmanın hesaplarını yapıyor.

Aslında yeşil beyazlı gençler, özellikle son 3 haftada aldıkları 7 puanla (bunun ikisini İzmirli hakem Serik Belediyespor maçında verdiği ve vermediği penaltılarla çalmıştı) inanılmaz bir çıkış yaşadılar.

Recep Günay yönetimi tarafından tek suçlu olarak gösterilen. Medyanın karşısında suçlu olarak gösterilirken, genç oyuncular kendi kabuklarına çekilmişlerdi.

Hemen hemen hiçbiri bir değerlendirme yapmak istemiyordu.

Dünkü antrenman öncesinde teknik direktör Ümit Şengül’ü dinledim.

Ümit Şengül’de son üç haftada alınan 7 puanla futbolcuların morallerinin ve kendilerine olan özgüvenlerinin arttığını söyledi.

Sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan iki isim var biliyorsunuz son maçta da oynayamayan.

Bunlar birinci kaptan Furkan Emre Ünver, ikincisi ise takımın gol yükünü çeken isim olan Çağatay Yılmaz.

Bugünkü antrenmanda kendilerini denediler.

Ama ben oynamalarının çok zor olduğunu düşünüyorum.

Bu arada en çok sevindiğim olaylardan bir tanesi Vakıfköy’den yetişen ve Bursaspor’un ‘altın jenerasyonu’ olarak nitelendirilen 2007-2008 doğumlu oyuncularımız var hepimizin bildiği gibi.

Bunları da Süper Lig’den bir çok takım şimdiden alabilmek için inanılmaz girişimlerde bulundukları da bir gerçek.

Sağ ve solda oynayan Eray ile Ercüment maçın akışın içerisinde forma şansı bulabileceğini açıkladı teknik direktör Ümit Şengül.

Ümit Şengül’ün açıklamasında benim ilgimiz çeken şu sözleri oldu:

Biz üç maçlık periyotta 9 puan hedeflemiştik. Ancak Serik maçının hakemi maalesef verdiği kararlarla maçın skorunu belirledi. Şimdi önümüzde iki hedef maçımız var. Öncelikli maçlarımız cumartesi günü oynayacağımız Kırıkkalespor ile Zonguldak Kömürspor. Bu maçları kazanmak istiyoruz. Rakiplerimizin alacağı sonuçlar belki bizim umutlarımızı arttırabilir. Tek arzum, taraftarlarımız bizim itici gücümüz. Pazar günü olsaydı çok taraftarımız tribünlerde olurdu. Yine onların takımlarını son üç maçında yenilmeyen takımlarını desteklemek için geleceklerdir. Takım olarak en büyük arzumuz sahasında tam 5 aydır kazanamayan Bursaspor’un bu şanssızlığını kırmasıdır.”

HAKEM GAZİANTEP’TEN

Bursaspor’un 23 Mart Cumartesi günü Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı maçın hakemi Gaziantep’ten B Klasmanından Erdem Demirtaş oldu. Demirtaş önceki sezon deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile yapılan 3-3 biten maçın dördüncü hakemiydi. Bugüne kadar son iki sezonda yeşil beyazlıların maçlarında görev yapmadı. Bu mücadelede Demirtaş'ın yardımcılığını Niyazi Atakan Ataseven ve Feyzullah Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kemal Savaş olacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.