Neden,insanın vücudu nerde olursa olsun 37 derecedir?
Neden sadece 4 kan grubu vardır?
Neden bir bebeğin annesinin rahminde geçirdiği süre 9 aydır?
Neden hergün güneşin doğuşu ve batışı 1 saniye bile şaşmadan gerçekleşmektedir?
Neden göz bir yağ parçası olmasına rağmen görmektedir?
Bu nedenler saymakla yazmakla bitmez.
Ama hepsi bizi tek bir yere ulaştırır.
CAN DOSTLARIM
BİZİ YARATAN,DÜZENLEYEN,DENGELEYEN VE BİZİM ORGANLARIMIZI DİLEDİĞİ BİÇİMDE OLUŞTURAN ÇOK CÖMERT OLAN RABBİMİZ KONUSUNDA BİZİ ALDATAN NEDİR?
CAN DOSTLARIM
Bizi onun huzurundan uzaklaştıran nedir?
Bize emredilen bizim dünya ahıret kurtuluşumuzun reçetesi olan namazdan uzaklaştıran nedir?
Her hastalığın şifası olan her derdin devası olan her çıkılmaz dediğimiz bunalımların sıkıntıların problemlerin anahtarı olan Rabbimizin huzurunda alnımızı secdeyle buluşmasını engelleyen nedir?
Rabbimizin “Bana bir adım yaklaşan ben on adım yaklaşırım“ hitabını duymamış gibi daha çok bizi geri iten nedir?
Her şeyimizin bir nefese bağlı olduğunu onunda Rabbimizin uhdesinde iradesinde olduğunu bile bile bu isyanlarımız adeta Rabbimize savaş açarcasına onun emirlerinden uzaklaşmamızın sebebi nedir?
CAN DOSTLARIM
Cevaplarını başımızı iki elimizin arasına koyup düşünmemiz gerektiğini ve ona göre hayatımıza yenilikler ekleyip alnımızı secdeyle buluşturmayı zaman geçirmeden karar vermemiz elzemdir.Haydi hep beraber namaza.
Cumamızın hayrlara bereketlere Gazze'de ki kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmadı dileğiyle kalınsağlıcakla




Yorumlar