SON DAKİKA
Hava Durumu

Tamer İşler'den Bursa'dan Haber Var'a özel açıklamalar!

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Tamer İşler, Pablo Martin Batalla'nın imza töreninin ardından Bursa'dan Haber Var mikrofonlarına konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 19:16
Kaynak: Haber Kaynağı Ekle*
www.bursadanhabervar.com
Tamer İşler'den Bursa'dan Haber Var'a özel açıklamalar!

Röportaj: Dilara Civelek

Fotoğraf: Ahmet Talha Bal

Nilüfer Belediyespor, bir Bursa efsanesi olan Pablo Martin Batalla ile antrenörlük konusunda bugün İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda düzenlenen tören ile karşılıklı olarak imzaları attı. Düzenlenen imza töreninin ardından Bursa'dan Haber Var mikrofonlarına merak edilenleri cevaplayan Kulüp Başkanı Tamer İşler; "Hedefimiz 3. Lig!" dedi.

İşte Tamer İşler'in açıklamaları;

Nilüfer Belediyespor öncelikle bir spor kulübü. 26 branşımız var bütün branşlarda iddialıyız voleybolda avrupa kupası, hentbolda ligi 6. bitirdik bizim üç kulvarda da iddiamiz var .Futbol geçen sene kurduğumuz bir branşımız bu yıl işin profesyonellerine yönelerek Pablo Martin Battalla ile bugün gerçekleştirdiğimiz bir imza töreni var. 
Tabii ki buradaki amacımız Nilüfer Belediyespor olarak alt yapılarıyla, teknik kadrosuyla örnek bir kulüp olmak, iddiali bir futboll kulübü yaratmak. Burdaki gayemiz ilçemize spor branşlarını sevdirmek. 3. Lig'e çıkmak için tesislerimizle, stadyumumuzla, A takımımız ve antrenör kadromuzla hazırız.

Batalla hiç düşünmedi

Battalla Bursaspor'un efsanelerinden biri bizde daha öncesinde Bursaspor'da birlikte çalışma fırsatı bulduk o benim kişiliğimi biliyor ben kendisini tanıyorum sağolsun bir telefonla ortak heycanı paylaştık çok mutlu oldu hiç düşünmeden kabul etti. 
Çünkü işe alttan başlamak istiyor yerini bilen bir hoca dolayısıyla onunda bize çok şey katacağını biliyorum  
A takımımızla alt yapımızla futbol direktörü olarak kendisini tanımladık inşallah kendisi de antrenörlük kariyerine iyi bir başlangıç yapar .

Güçlü bir başlangıç yapacağız

Transferlerin yüzde 95'i tamamlandı. Ekibimiz hocayla arjantinde olmasına rağmen iyi bir çalışma gösterdiler üç dört tane oyuncumuz kaldı onları da alıp güçlü bir başlangıç yapacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.