DOLAR 39,6744 EURO 46,0347 STERLİN 53,7352 GRAM ALTIN 4.294,69 BIST 100 9.141,31 BITCOIN $104.544
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Mudanyaspor isyan etti

Bursa Süper Amatör Lig'i B Grubu'nda mücadele eden Mudanyaspor, sahalarından 2-1 mağlup oldukları Gürsu Yenidoğanspor maçından sonra, karşılamanın hakemi ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na isyan etti.

Giriş: 13.10.2022 19:18 | Güncelleme: 05.12.2024 12:35
Paylaş
Mudanyaspor isyan etti

Değerli Futbol Kamuoyuna,

9.10.2022 Pazar günü saat 16.00 itibariyle Mudanya İlçe Stad’ında karşılaştığımız Gürsu Yenidoğanspor ile karşılaştığımız futbol müsabakasından 2-1 yenik skorla ayrıldık. Gürsu Yenidoğanspor’un göstermiş olduğu başarıdan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Ancak Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar yanlı ve taraflı bir maç yöneten maçın hakemi Hatem Yarar’ın kişisel içgüdüleri ile hareket ettiğini ve bu içgüdülerinin maçın skoruna yansıdığını belirtmek istiyoruz. Değerli hakem Hatem Yarar tüm karar haklarını rakip takımdan yana kullanmasını ve maçın içindeki “Adalet” kavramını tamamen bir kenara bırakarak “Mahallelilik ve Taraftarlık” içgüdüleri ile hareket etmiştir.

Değerli hakem Hatem Yarar, Gürsu bölgesi hakemi olup tüm bilgilerine kolayca T.F.F.H.G.D Bursa Şubesi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Şimdi değerli B.A.S.K.F Başkanı Sayın Osman Kılıç, Hekem Derneği Başkanı Sayın Özgür Uçak ve tüm yetkililere sesleniyoruz. Maça rakiple aynı bölgeden hakem atamak nasıl bir gaflet ya da nasıl bir operasyondur. Türkiye’nin 4. Büyük şehri olan Bursa’mızın 17 farklı ilçesi ve bölgesi varken neden Gürsu ile oynadığımız maça, Gürsu bölgesi hakemi atanmıştır? Buradaki kafa ve anlam karışıklığının cevabını kim verecektir?

Mudanyaspor’un büyüklüğü, ne bir mağlubiyetle ne de algı ve etik dışı operasyonlarla yitebilir. Ülke futbolunda 100 yıllık bir çınar olan Mudanyaspor, kaldığı yerden daha güçlü olarak ve “Tüm Mihraklarla” mücadelesine devam edecektir.

Yorumlar

×

Haber Arama