SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey puanı paylaştı: 2-2

TFF 2. Lig Beyaz Grup 35. hafta müsabakasında Karacabey Belediyespor, Altınordu ile 2-2 berabere kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Karacabey puanı paylaştı: 2-2

TFF 2. Lig Beyaz Grup 35. hafta mücadelesinde Karacabey Belediyespor, konuk ettiği Altınordu ile 2-2 berabere kaldı. M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oynanan müsabakada karşılıklı goller ile büyük heyecana sahne olan müsabakada taraflar sahadan birer puan ile ayrılmak zorunda kaldı. 

Karacabey Belediyespor'un gollerini Ahmet Memiş ve Tuğkan Kamışoğlu kaydederken, konuk ekibin golleri Sami Satılmış ile Keni Var Uzun kaydetti.

Hakemler: Halil Erdoğan, Harun Terin, Mehmet Büyükyılmaz

Karacabey Belediyespor: Olcay Toplu, Yusuf Ziya Gümüş, Burak Karapınar, Ersel Aslıyüksek, Ata Kurtuluş (İsmail Düzgün dk. 83), Ömer Faruk Yücel (Furkan Yasin Yalçın dk. 62), Berke Özgün, Ali Aydemir (Mehmet Yanıkara dk. 70), Tuğkan Kamışoğlu, Alperen Özşahin (Serhat Kot dk. 70), Ahmet Memiş

Altınordu: Mert Furkan Bayram, Eray Ataseven, Metehan Yılmaz, Keni Var Uzun, İlkan Sever (Mustafa Karaman dk. 80), Yusuf Acer, Furkan Metin, Devrim Taşkaya (Onurcan Güler dk. 46), Sami Satılmış (Abdullah Soğucak dk. 90), Yusuf Can Esendemir, Rahmi Salih Kaya

Goller: Ahmet Memiş (dk. 34), Tuğkan Kamışoğlu (dk. 78) (Karacabey Belediyespor), Sami Satılmış (dk. 72), Keni Var Uzun (dk. 85) (Altınordu)

Sarı kartlar: Yusuf Ziya Gümüş (Karacabey Belediyespor), Eray Ataseven (Altınordu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.