SON DAKİKA
Hava Durumu

Havuzun yıldızları belli oldu

Bursa'daki Atıcılar Yüzme Havuzunda okul sporları tarafından organize edilen okullar arası yıldızlar yüzme şampiyonası sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Havuzun yıldızları belli oldu

3 gün süren şampiyonada yıldız kızlar ve yıldız erkekler Bursa Şampiyonu Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu Sporcuları oldu. Okullar arası İl Birinciliği Yüzme Müsabakaları sonunda Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu öğrencileri madalyaları topladı. Yıldız erkeklerde; 1. Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu 2. Özel Tan Ortaokulu 3. Özel Şahinkaya Ortaokulu 4. Salih Şeremet Ortaokulu oldu. Yıldız kızlarda; 1. Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu 2. Salih Şeremet Ortaokulu 3. Şahinkaya Ortaokulu 4. Sınav Koleji Ortaokulu oldu.
Çok sevinçli olduğunu dile getiren Macide Gazioğlu Kükürtlü Ortaokulu Okul Müdürü Ramazan Yürük, öğrencileri ile gurur duyduğunu, onların başarılı olmaları için tüm imkanları seferber ettiğini ve bu öğrenciler ile daha büyük başarılar elde edeceğini söyledi. Yürük, 17-19 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacak grup müsabakalarında ve Bolu’da yapılacak Türkiye Final müsabakalarında öğrencilerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.