SON DAKİKA
Hava Durumu

Engelsiz dart şampiyonasına Bursa damga vurdu

Bursa Engelsiz Dart Takımı, Ankara’da yapılan Şehit Eren Bülbül Türkiye Dart Şampiyonası’na damga vurdu. Bursa dart takımı sporcuları ‘engelli’ kategorisinde ilk beş sırayı kimseye bırakmayarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Engelsiz dart şampiyonasına Bursa damga vurdu

Haber: Muhammet Ömer AK

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından organize edilen Şehit Eren Bülbül Dart Şampiyonası Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği dart derslerine katılan öğrenciler, kurulan Bursa Engelsiz Dart Takımı ile Bursa'yı temsilen şampiyonaya katıldı. Bu katılım ile birlikte bu yıl ilk kez turnuvaya engelli kategorisi de eklendi. Eğitimlerini Engelsiz Dart Antrenörü ve Milli Sporcusu Nihat Demir ile gerçekleştiren Bursa temsilcisi, ilk kez katıldıkları organizasyonda büyük başarı göstererek turnuvaya damga vurdu.

Kıyasıya rekabete sahne olan şampiyonada, Nihat Demir birincilik kürsüsüne çıktı. Aynı takımdan Ayvaz Arı ikinci, Fatma Alper üçüncü, Ömer Faruk Yavuzay dördüncü ve Elif Demirkol da beşinci olma başarısını gösterdi. İlk kez katıldıkları şampiyonada üstün başarı gösteren Engelsiz Dart Takımı, Bursa’yı gururlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.