SON DAKİKA
Hava Durumu

Değirmenlikızıkspor’da Başkan Değişmedi

Yeşil Beyazlı kulübün seçimli genel kurulunda  mevcut başkan Halil Yılmaz yeniden göreve seçildi. Deneyimli Başkan yaptığı konuşmada ilk hedeflerinin halen yapımı süren kulüp tesislerinin bir an önce tamamlanması olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Değirmenlikızıkspor’da Başkan Değişmedi

Bursa 1. Amatör Küme takımlarından Değirmenlikızıkspor’da  seçimli olağan genel kurul gerçekleştirildi. Kendi tesisleri olmadığı için mahallede yer alan Gölcük Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen kongreye Yeşil Beyazlı takımın 68 üyesinden 60’ı katılım gösterdi. Oldukça güzel bir ortamda gerçekleşen seçimli genel kurula mevcut başkan Halil Yılmaz tek liste ile girdi ve 3 seneliğine yeniden göreve seçildi.

AİDATLAR DÜZENLENDİ

Gerçekleştirilen olağan genel kurulda kulüp aidatlarında da yeni kararlar alındı. Buna göre artık Değirmenlikızıkspor’a üye olma bedeli 250 TL, yıllık aidat ise 120 TL olarak belirlendi. Kongrede konuşan Başkan Halil Yılmaz, “Yeni yönetimimiz ve aldığımız kararlar hayırlı olsun. Güven oyunu aldık. Şimdi en önemli konumuz kulübümüze tesis kazandırmak. Mevcut yapımı devam eden tesisimizin bir an önde sona erip bize teslim edilmesini istiyoruz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM;

Halil Yılmaz (Başkan)

Mithat Mutlu

Hasan Teoman

Harun Teoman

Soner Temur

Rıdvan Arı

Tefik Doğan

Ahmet Kurtuluş

Seyfi Gıroğlu

Sadık Turgut

Safi Yıldız

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.