DOLAR 38,7466 EURO 43,6120 STERLİN 51,4790 GRAM ALTIN 4.146,77 BIST 100 9.266,81 BITCOIN $103.038
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Özdağ'dan 'İçişleri' göndermesi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, "CHP Gençlik Kolları duvarları 'Suriyeliler gidecek' yazılarıyla boyadı" başlıklı bir video haberi alıntılayarak mesaj verdi.

Giriş: 24.05.2023 10:16 | Güncelleme: 05.12.2024 12:54
Paylaş
Özdağ'dan 'İçişleri' göndermesi.

     Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek" dedi.

     Özdağ, paylaşımında, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin" ifadelerini kullandı.

     Özdağ'ın CHP Genel Başkanı ve Millet İttiafakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin bugün saat 11'de ortak basın açıklaması yapması bekleniyor.

Yorumlar

×

Haber Arama