SON DAKİKA
Hava Durumu

MAVİYELEKLİLER İZNİK’TE SAHAYA İNİYOR

Geçtiğimiz haftalarda İznik İlçe Başkanlığına Mine Norşon’u atayan DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı İznik’te saha çalışmalarına hız verdi.  Maviyelekliler isimli faaliyetleriyle Bursa siyasetine renk katan DEVA Partisi’nin maviyeleklileri bu kez 04.01.2023 tarihinde İznik’te vatandaşlarla buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
MAVİYELEKLİLER İZNİK’TE SAHAYA İNİYOR

Deva Partisi İznik İlçe Başkanı Mine Norşon : “İl başkanlığımızın ve Sayın Genel Başkanımız Ali babacan’ın takdirleri ile İznik İlçe Başkanlığı görevine hayırlısı ile başladık. Bildiğiniz gibi ben daha önce İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmama rağmen İznik İlçe Başkanlığı görevini özellikle istedim. Ben İznik aşığı bir insanım. Daha önce çeşitli defalar İznik’te görev yaptım. Hızla teşkilatlanma çalışmamızı tamamlayıp kongre süreçlerimizi başlatacağız. Tüm İznik aşıklarını partimizde; İznik’in hak ettiği yere gelmesi için birlikte çalışmaya davet ediyorum.” Dedi.

Maviyelekliler etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Serkan Özgöz; “Türk siyasi tarihinin en hızlı teşkilatlanan partisi olan DEVA Partisi, Bursa’da da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere, 16 ilçemizde fiilen ilçe başkanlarımız görevinin başında 17 ‘nci ilçemiz olan Orhangazi ‘de de genel merkezimizin onayını bekliyoruz.

DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde hazırlanan 22 Eylem Planı ile iktidar için hazır. Tüm teşkilatlarımız saha da vatandaşlarımıza temas ederek partimizin bu hazırlıklarını anlatıyor. MAVİYELEKLİLER etkinlikleri bu manada çok etkili oluyor. Binlerce insanı deva partisi ile buluşturuyoruz. Yarında İznik ilçemizde vatandaşlarımız ile buluşacağız. Doğası , tarihsel potansiyeli ve eşsiz güzellikleri ile İznik ilçemiz Bursamızın adeta göz bebeği. Maalesef hakettiği kıymeti görmüyor. İznik ilçemizin, Bursa’mızın yeni vizyona ihtiyacı var. Bu sebeple İznik İlçemize daha önce İznik için görev yapmış “A Sınıfı Bir Şehir Plancısı” olan yol arkadaşım Mine Norşon Hanımefendiyi atadık” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.