SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu’nun Bursa programının açıklanması heyecan yarattı

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Hürriyet Mahallesi'nde kurduğu seçim ofisinin açılışı coşkulu anlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Kılıçdaroğlu’nun Bursa programının açıklanması heyecan yarattı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting için 6 Mayıs’ta Bursa’ya geleceği de bu toplantıda açıklandı. Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz açılışta yaptığı konuşmasında, “Onlar bizi bölmek, kamplaştırmak, ayrıştırmak istiyor, biz ise 6 parti kucaklaştık, bir araya geldik, sadece Osmangazi’yi, sadece Bursa’yı değil, Türkiye’yi kucaklaşmaya, birlik olmaya, bütünleşmeye çaba harcıyoruz” dedi.

CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan'ın da katıldığı seçim ofisi açılışında CHP Bursa milletvekili adayları İsmet Karaca, Alpaslan Yıldız, Tamer Dede, Serkan Öztürk, Özgür Yıldız, Mehmet Önder, CHP PM Üyesi Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş ve Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz katılanları selamladı.

Çok sayıda partilinin yanı sıra Hürriyet, Adalet, İstiklal, Yeni Karaman ve Soğukkuyu mahallelerinde oturanların da katıldığı açılıştaki konuşmasında Millet İttifakı’nın bu seçimi, kadın ve gençlerin desteğiyle kazanacağının altını çizen CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, “21 yıldır üstümüze çökmüş, Türkiye’nin tüm kaynaklarını sömürmüş bir iktidar var. Türkiye’nin geleceğini çalan bir iktidar var. Kadınlar, gençler, çiftçi ve esnaf için bu seçimi birlikte kazanacağız” diye konuştu

Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı:

“Hangi gençle konuşsak yarınımı Türkiye’de hayal edemiyorum diyor. Her gün bir kadın öldürülüyor Türkiye’de. Kadınlar şiddete uğrarken karşımızdaki ittifak 6284 sayılı kanunu kaldırılmasını vaat ediyor. İstiyorlar ki kadınlar sussun, kadınlar konuşmasın, kadınlar yok olsun istiyorlar… Biz Millet İttifakı olarak geçmişte farklı görüşleri olan partilerle bugün bir araya geldik. Hem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak hem de meclis çoğunluğunu millet ittifakına kazandırmak için bugün buradan başlıyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.