SON DAKİKA
Hava Durumu

Kılıçdaroğlu’ndan HÖH’e teşekkür

Nisan ayı ziyaretinde gösterilen yoğun ilgiden çok memnun

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Kılıçdaroğlu’ndan HÖH’e teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Mustafa Karadayı’ya mektup yazarak, önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek ve davet edildiği Mayıs Ayı Anma Etkinliklerine katılamayacağını ancak bu programlara kardeş belediye başkanları ve heyetlerinin katılım sağlayacağını bildirdi. Karadayı’ya nisan ayı ortalarında yaptığı Mestanlı ve Kırcaali ziyaretinde kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Türkan Bebek Kabri ve Anıtında, Mestanlı ve Kırcaali ziyaretlerimizde soydaşlarımızın gösterdiği ilgi, güzel günlerin yakında geleceğine inancımı artırdı” dedi. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Ahmet Akın, Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan,  Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, CHP Balkan Masası Genel Sekreteri Abdullah Uluyurt, CHP Bursa Balkan Masası’nın da katılım sağladığı Bulgaristan ziyareti ve organizasyonuna, CHP’nin Bursa’da 2. Bölge 1. Sıradan milletvekili adayı gösterdiği Mestanlı Yöresi Derneği Başkanı Hasan Öztürk de katkı vermişti. 
Bu ziyaretten olumlu izlenimlerle dönen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, mayıs ayında düzenlenen etkinlikler için aldığı daveti yanıtlarken şu ifadeleri kullandı:
“Geçtiğimiz Nisan ayında Bulgaristan'da soydaşlarımızla bir araya geldiğimiz programlardaki sıcak ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ederim. Türkan Bebek Kabri ve Anıtında, Mestanlı ve Kırcaali ziyaretlerimizde soydaşlarımızın gösterdiği ilgi, güzel günlerin yakında geleceğine inancımı artırdı. Mayıs Ayı Anmalarına maalesef programımın yoğunluğu nedeniyle katılamayacağım. Fakat Cebel, Demirbaba Tekkesi ve Yusufhanlar'da gerçekleştirilecek olan anma programlarına kardeş belediye başkanlarımız ve beraberlerindeki heyetler katılım sağlayacaklardır.” 
Balkanlarda aynı acıların tekrarlanmaması temennisini belirten Kılıçdaroğlu, teşekkür mektubunu “Size ve sizin vasıtanızla anma programlarının tüm katılımcılarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözleriyle tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.