Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Gürsu'da MHP'liler vatandaşlarla buluştu

Bursa'da MHP Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ ve yönetimi, “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir” sohbetleri kapsamında Gürsulularla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2025 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2025 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
Gürsu'da MHP'liler vatandaşlarla buluştu

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda yürütülen “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir” buluşmaları kapsamında, MHP Gürsu İlçe Başkanı Tahir Akdağ, ilçe yönetimi ve meclis üyeleri Gürsulularla bir araya geldi.

Toplantılarda vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirilirken, yerel ve genel konular ele alındı. Özellikle birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışmanın önemi vurgulandı. Gürsuluların taleplerini dinleyen MHP heyeti, her zaman vatandaşın yanında olduklarını dile getirdi.

Başkan Tahir Akdağ, “Milletimizle iç içe olmaya, dertleri birlikte konuşup çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak, bu tür buluşmaların toplumla güçlü bağlar kurulmasına vesile olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.