DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Erdoğan'dan sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Economist dergisine tepki göstererek, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Giriş: 05.05.2023 14:48 | Güncelleme: 05.12.2024 12:52
Paylaş
Erdoğan'dan sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dergi kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.

Ekonomist dergisinin kapağına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İşte sahada ve masada güçlü Türkiye'nin hikâyesi" diyerek yapılanları sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi şanlı zaferlerle dolu bir devlet olarak uluslararası sistemde hak ettiğimiz yere geliyoruz. Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı’yla inşallah tüm bu diplomatik başarıları zirveye taşıyacağız" paylaşımında bulundu.

Yorumlar

×

Haber Arama