SON DAKİKA
Hava Durumu

BİRLİKTE DEVA VAR

14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye demokrasi tarihinin en önemli seçimine hazırlanıyor. Bu kapsamda ittifaklar ve partiler tüm ekipleri ile sahaya indi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
BİRLİKTE DEVA VAR

Son dakika kararı i,le CHP listelerinden seçime girme kararı alan DEVA Partisi’nde de kampanya detayları ve saha çalışmaları belirginleşti.

Bu kapsamda DEVA Teşkilatları adayları olmayan illerde CHP listelerine destek verecek.

Bursa’da adayı olmayan illerden biri. DEVA BURSA teşkilatları CHP İl Başkanlığı ve Milletvekili adayları ile sahada tam bir uyum içerisinde çalışıyor.

Son dönem saha çalışmaları hakkında Kurucu İl Başkanı Serkan Özgöz : “14 Mayıs seçimi adeta bir referandum gibi. Bildiğiniz gibi biz millet ittifakı ortağı olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekliyoruz. Türkiye’nin 26 ilinde de CHP listelerinde ‘DEVA İçin CHP’den’ sloganı ile adaylarımız yer alıyor. Tüm teşkilatlarımız büyük bir heyecan içinde 15 Mayıs’ta partimizin tek başına mecliste grup kurması için çalışıyor. Bunun yanında adayımız olmayan illerde yaptığımız saha çalışmalarında 3 sebeple oy istiyoruz. Birincisi elbetteki Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapmak. İkincisi Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapmak ve nihayet üçüncüsü millet ittifakının meclis üstünlüğünü sağlamak. Bursa’da Chp il örgütü ile ve millet vekili adaylarımız ile tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Hem il başkanlığımızda hem de ilçelerde kendi programlarımızı yaparken , özellikle vekil adaylarımızın programları ile kesiştirmeye ve onları destekelmeye özen gösteriyoruz. Böylece vatandaşımızın Deva kadrolarının çalışkanlığını , öz verisini ve millet ittifakının birlik beraberlik içinde çalışma azmini anlatmaya ve oylarını istemeye devam ediyoruz.” dedi.

DEVA Partisi hem il başkanlığında hem de 17 ilçesinde ilçe başkanlıklarında son 19 günde özellikle vatandaşların kalabalık olduğu Pazar yeri , parklar , ana arterler üzerinde mavi yelekleri ile saha çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.