SON DAKİKA
Hava Durumu

2.2 milyon seçmene ulaştırmak Bursa teşkilatımızın temel misyonudur.

Deva Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sn.Sadullah Ergin, Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Sn.Hatice Dudu Özkal ve İl Başkanı Sn. Serkan Özgöz 'ün katılımıyla yaklaşan seçim çalışmalarıyla alakalı genişletilmiş teşkilat toplantısını Bursa'da yaptı ve basın mesuplarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
2.2 milyon seçmene ulaştırmak Bursa teşkilatımızın temel misyonudur.

An itibarıyla Bursa’nın 17 ilçesinde teşkilatlandık, mahallelerde ise teşkilatlanma sürecimiz devam ediyor. Ve artık seçim sathı mailine girilmiştir. Rutin teşkilat faaliyetlerinin yanı sıra yoğun saha çalışmalarına geçiyoruz. Deva Partisi’nin mesajını, Türkiye için hedeflerini, 85 milyon ülke insanına neler vadettiğini Bursa’daki 2.2 milyon seçmene ulaştırmak Bursa teşkilatımızın temel misyonudur. Kurulduğumuz günden bugüne 2,5 senede Türkiye’nin sorun alanlarını tek tek tespit ettik. 22 ayrı eylem planı ile bu sorunları nasıl çözeceğimizi ortaya koyduk. Çözüm önerilerimizin ihtiyaç duyacağı bütçeyi hesap ettik ve Türkiye’nin bütçe büyüklüğü içerisine sığabilecek olanları eylem planımıza aldık. Ayrıca bu taahhütlerimizi ne kadar sürede yapacağımızı da karşısına yazdık.

Bu 22 başlık şunlar;

1. Tarım Eylem Planı

2. Afet Eylem Planı

3. Sosyal Politikalar Eylem Planı 1

4. Yarına Atılım Eylem Planı

5. Ekonomi ve Finans Politikaları Eylem Planı

6. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Eylem Planı

7. Yükseköğrenim Eylem Planı

8. KHK Mağduriyetleri Eylem Planı

9. Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı

10. Adil Yargı Eylem Planı

11. Sağlıkta Atılım Eylem Planı

12. Sığınmacı Sorununun Çözümü ve Düzensiz Göçün Önlenmesi Eylem Planı

13. Dış Politika ve Güvenlik Eylem Planı

14. Madencilik ve Enerji Eylem Planı

15. Kültürel Atılım Eylem Planı

16. Kalkınma Seferberliği Eylem Planı

17. Sosyal Politikalar Eylem Planı 2

18. Gençlik Eylem Planı

19. Kadın Eylem Planı

20. Turizmde Dönüşüm Eylem Planı

21. Temel Haklar Eylem Planı

22. Eğitim Eylem Planı Bu

 Laf değil, çözüm planları ürettik. Bunu Türkiye siyaset tarihinde başaran ilk ve tek siyasi parti DEVA PARTİSİ OLDU. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

- Deva Partisi siyaset yapma üslubuna da bir seviye getirmek için yola çıktı. Artık bu ülkede bağırmadan, hakaret etmeden de siyaset yapılabileceğini ortaya koyduk. “Sesimizi yükseltmek yerine, sözümüzü yükseltmeyi tercih ettik.” Değerli Basın Mensupları, Bugün ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor, *Ülkemizde kutuplaşma zirve yaptı, *Kuvvetler ayrılığı ortadan kalktı. Bu durum yargı bağımsızlığına ciddi zarar verdi ve Adalet sistemi güven vermiyor, *Yürütme erkinin başındakiler, mahkeme kararlarına uymayacaklarını ifade edebiliyor ve bunun örneklerini de ortaya koyuyor. İdari yargının verdiği kararlar hükümet mensuplarınca uygulanmıyor, *Türkiye’nin ekonomisi son 20 senenin en kötü dönemini yaşıyor, *Hızla fakirleşiyoruz, *Hane halkının giderleri 3-4 kat artarken, gelirleri aynı oranda artmıyor. Bu da satın alma gücünü düşürüyor, *5 Eylül 2021’de Orta Vadeli Planı bizzat Sayın Cumhurbaşkanı açıkladı ve döviz kurunu 2022 için 9.30 TL 2023 için 9.80 TL 2024 için 10.30 TL olarak ilan etti. Oysa bugün dolar 18.77 TL. Sadece bu tablo bile mevcut yönetimin ülke şartlarını değerlendirmedeki öngörüsüzlüğünü ortaya koyan ibret belgesidir. *Son 20 yılın mukayeseli faiz ödemeleri tablosu, bütçe açığı tablosu, enflasyon oranlarını gösteren tablolara  baktığımızda içinde bulunduğumuz acıklı durum çok net ortaya çıkıyor.

Allah’ın izniyle Türkiye’yi bu badireden Deva Partisi Kadroları kurtaracaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.