SON DAKİKA
Hava Durumu

Nez Bursalı kadınları coşturdu

Bursa'da kadınlar matinesinde bir araya gelen yüzlerce kadın, başarılı şarkıcı Nez'in performanslarıyla doyasıya eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 04:14
Kaynak: Bursa'dan Haber Var
Nez Bursalı kadınları coşturdu

En Gözde Kadınlar Platformu Kurucusu Gözde Avcı'nın Inferno Bursa'da gerçekleştirdiği 'Topuklarınla Yüksel' kadınlar makinesine yüzlerce kadın ilgi gösterdi.

Erken saatlerden itibaren mekana gelerek vakit geçiren kadınlar, ilerleyen saatlerde sahne alan 90'lı yılların popüler şarkıcısı Nez'in performanslarıyla eğlendi. Bir döneme damgasını vuran 'Sakın Ha' adlı şarkısıyla Bursalı hanımları selamlayan Nez, geçmişten günümüze dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirdi. Sahnedeki enerjisi ve coşkusuyla gecenin temposunu artıran Nez, danslarıyla da dikkati çekti. 25. yılını kutladığını ifade eden Nez, "Yaş sadece rakamdır, yeter ki sevelim, sevilelim ama her şeyden önce kadınların gücü' sözleriyle seslenerek, şarkılarıyla dinleyicilerinin gönüllerine de dokundu. Yoğun bir ilginin olduğunu belirten Gözde Avcı da, bu özel geceyi düzenlemekten ötürü mutluluk duyduklarını ifade etti.

Geç saatlere dek süren eğlencede Bursalı kadınlar, sahneye de çıkarak dans hünerlerini de sergilerken, mekanda yer alan dansçılar da coşkuya eşlik etti.

 

Kaynak: Bursa'dan Haber Var

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.