SON DAKİKA
Hava Durumu

Koray Avcı Bursalıları coşturdu

Kendine has tarzı ve yorumlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Koray Avcı, Bursa’da hayranlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 18:51
Kaynak: İHA
Koray Avcı Bursalıları coşturdu

Bursa’daki konserde ‘Adaletin Bu Mu Dünya' şarkısıyla sevenlerini selamlayan Avcı, özellikle Aşık Mahzuni ve Aşık Veysel'in eserlerinin de yer aldığı pek çok şarkı ve türküyü hayranları için söyledi. Gecenin ilk bölümünde sevenleriyle sohbet eden Avcı, kendi şarkılarıyla da gönüllere dokundu. Duygusal bir tempoda götürdüğü konserinde; ‘Sen’ ve ‘Aşk Sana Benzer’ ile beğeni topladı.
Gecenin ilerleyen anlarına doğru giderek tempoyu artıran Koray Avcı, Bursalılara keyif dolu anlar yaşattı. Türk müziğinin unutulmayan eserlerinden ‘Unutamam Seni’, ‘Gittin Gideli’, ‘Doymadım Doyamadım’ performanslarında mekanı dolduran Bursalılar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. ‘Hangimiz Sevmedik’ ile başlayan anlarda ise coşku tavana yükseldi.

Son bölümde tamamen hareketli şarkılara repertuvarında yer veren Koray Avcı ile Bursalılar, doyasıya dans ederek eğlencenin tadını çıkardı. Geçtiğimiz ekim ayında da yoğun ilgi ile karşılaşan ve Bursa’ya sık sık geldiğine işaret eden Avcı, dinleyicilerinin her birine teşekkür etti. Avcı, konser boyunca sevenleriyle kurduğu bağ ile sohbet ederken, sahneden dinleyicilerine takılmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.