DOLAR 35,8817 EURO 37,3275 STERLİN 44,7319 GRAM ALTIN 3.290,44 BIST 100 9.842,15 BITCOIN $96.955
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Yıldırım'da yeşil dönüşüm devam ediyor

Yıldırım Belediyesi, Yiğitler Mahallesi’nde bin 530 metrekare alan üzerine yeni bir park inşa ediyor.

Giriş: 05.12.2022 14:30 | Güncelleme: 05.12.2024 12:42
Paylaş
Yıldırım'da yeşil dönüşüm devam ediyor

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenip çocukları ile zaman geçirebileceği park ve yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor. Yıldırım’ın çehresini değiştirecek çalışmalar çerçevesinde, 3,5 yıl içinde Balaban Mesire Alanı’nı ve Büyükşehir Belediyesi eliyle Vakıf Bera Kent Parkı’nı ilçeye kazandırdı. Cumalıkızık Mesire Alanı’nda da çalışmalara başlayan Yıldırım Belediyesi, ayrıca ilçeye 21 adet park kazandırırken, 34 parkı sil baştan yeniledi.


Yıldırım Belediyesi, Yiğitler Mahallesi’ne yeni park kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 2023 yılında bölge sakinlerinin istifadesine sunulacak parkın bünyesinde, kum zeminli oyun alanı, kauçuk zeminli spor alanı, kondisyon aletleri ve birbirinden eğlenceli çocuk oyun aletleri bulunuyor. Yeşil alanla birlikte oturma birimleri ve dinlenme alanlarının da olacağı parkta yürüyüş yolu ve donatı elemanları yer alacak.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, altyapısı ve üstyapısıyla şehri imar etmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. İlçeye kazandırdıkları yeni yeşil alanları ve parklarla Yıldırım’ı yarınlara hazırladıklarını söyleyen Başkan Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin dinlenmeleri, spor yapmaları ve yeşil doku içinde çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmeleri adına ilçemize yeni bir park daha kazandırıyoruz. Bin 530 metrekarelik bir alana yapılacak parkımızı spor yapan vatandaşlarımız ve evlatlarımız çok sevecek. Yeşil dokusuyla ilçemize değer katacak parkımızı kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Yorumlar

×

Haber Arama