SON DAKİKA
Hava Durumu

Salih Şeremet Ortaokulu Öğrencileri, Lale Manço Ahıskalı İle Avrupalı Arkadaşlarına 'Barış Abilerini' Tanıttılar

Salih Şeremet Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinden Gülüzar Yılmaz ve Şükran Erçelik, yürüttükleri "Barış Manço'nun Şarkılarındaki Değerler 'Peace-Barış'"  projesi kapsamında Lale Manço Ahıskalı'nın katılımıyla zoomdan online bir sohbet gerçekleştirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Salih Şeremet Ortaokulu Öğrencileri, Lale Manço Ahıskalı İle Avrupalı Arkadaşlarına 'Barış Abilerini' Tanıttılar

24 Nisan 2024 tarihinde Salih Şeremet Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinden Gülüzar Yılmaz ve Şükran Erçelik, yürüttükleri "Barış Manço'nun Şarkılarındaki Değerler 'Peace-Barış' “  projesi kapsamında Lale Manço Ahıskalı ile yerli ve yabancı ortakların da katılımıyla zoomdan online bir sohbet gerçekleştirdiler.

Lale Hanım ve Barış Manço’nun şarkılarındaki değerlerle büyüyen Salih Şeremet öğrencileri, önemli bir değerimiz olan “Modern Filozof” lakaplı Barış Manço’yu ve onun şarkılarında vermek istediği değerleri, Avrupalı arkadaşlarına anlattılar.

Yerli ve yabancı öğrenciler, Lale Manço'ya  'Barış Abileri' ile ilgili sorular sordular, onun hakkında bilgiler aldılar.

Sohbet sırasında Lale Hanım, Romanyalı çocuklarla "Domates, Biber, Patlıcan’ şarkısını mırıldandı.

Tüm katılımcılar ve öğrencilerimiz bu buluşmadan çok keyif aldılar ve bu proje ile yeni bir dünyaya adım attıklarını söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.