SON DAKİKA
Hava Durumu

Muradiye İlkokulundan ‘Ponçik’ kutlama!

Bursa’nın tarihi okullarından olan Muradiye İlkokulu’nun düzenlediği “Haftanın yıldızları’ projesi ödülleri sahiplerini buldu. Yardımseverlerin katkılarıyla Ponçik Kids Play Cafe’de gerçekleşen törende minikler doyasıya eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Muradiye İlkokulundan ‘Ponçik’ kutlama!

Haber: Ahmet Talha Bal

Bursa’nın tarihi okullarından olan Muradiye İlk Öğretim Okulu’nun düzenlediği, haftanın yıldızları projesinde ödül alan öğrenciler, yardımseverlerin katkılarıyla Ponçik Kids Play Cafe’de yapılan organizasyonda doyasıya eğlendiler.  Palyaço ve pamuk prensesinde olduğu etkinlikte çeşitli oyunlar ve yarışmalar yapıldı. Ödüllü öğrencilerle birlikte organizasyona katılan velilerde palyaço ve pamuk prensesinde olduğu etkinlikte çocukluklarına geri dönerek gönlünce eğlendiler.

Ayrıca ponçik Kids Play Cafe’nin sahibi Ayşe hanımda Muradiye İlkokulu velisi olan annelerin anneler gününü sürprizlerle kutladı. Organizasyondan veliler ve ödüllü öğrencilerde çok mutlu ayrıldılar.

Muradiye ilköğretim okulu adına jimnastik yarışmasına katılan 1A sınıfı öğrencisi Miray Mollaali ve 1B sınıfı öğrencisi Duru Bulat ’da üzerlerindeki yarışma yorgunluğunu eğlenerek attılar. Daha sonra macera parkına giden öğrenciler güzel anılarla organizasyondan ayrıldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.