Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

İsrail yine Suriye'yi vurdu

İsrail, Suriye'ye çok sayıda hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda başkent Şam'ın yanı sıra Suriye'nin batısındaki Hama ve Lazkiye kentleri de hedef alındı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2025 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2025 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
İsrail yine Suriye'yi vurdu

Suriye günlerdir İsrail tarafından hedef alınıyor. Son olarak İsrail Hava Kuvvetleri, Başkent Şam dahil olmak üzere 5 farklı bölgeye 10'dan fazla saldırı düzenledi. Şam, Hama, Lazkiye, Dera ve Kuneytra'da pek çok hedef vuruldu.

Düzenlenen 12 hava saldırısında 1 kişi öldü, en az 4 kişi ise yaralandı.

İsrail ordusu da saldırıya dair açıklama yaptı. Suriye'deki bir askeri üssün, uçaksavar topların ve karadan havaya füze altyapısının hedef alındığı belirtildi.

İsrail dün başkent Şam'da, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yakınına hava saldırısı düzenlemişti.

İsrail Başbakanı Netanyahu, saldırıların, Suriye rejimine açık bir mesaj olduğunu belirtiyor. Netanyahu, Dürzi toplumuna yönelik hiçbir tehdide izin verilmeyeceğine de dikkat çekiyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.