SON DAKİKA
Hava Durumu

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Halk günlerinin ikincisini gerçekleştiren Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belirli periyotlarla bu buluşmaları gerçekleştireceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde yapılan halk günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'e, Başkan Yardımcıları Arzu Karataş ve Durmuş Uslu ile daire müdürleri de eşlik etti. Vatandaşların istek ve önerileri ilgili müdürlükler tarafından yakından takip edilmek üzere not alındı.

Görüşmeye gelen vatandaşlar, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’e halkla olan yakın diyalogundan dolayı teşekkür ederken, bugüne kadarki özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür etti. Gemlik Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışının gereğini yaptığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, vatandaşları dikkatle dinleyerek ilgili müdürlüklere sorunların çözümü için talimat verdi. Halk günlerinin belirli periyotlara devam edeceğini de vurgulayan Başkan Deviren, Vatandaşların ayrıca diledikleri zaman, talep ve şikâyetlerini 444 16 05 numaralı santralden veya 0531 680 55 50 numarası ile WhatsApp üzerinden iletebileceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.