Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Emekli akademisyene veda

Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi emekli akademisyenlerinden Prof. Dr. Adem Çabuk hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2022 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2022 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
Emekli akademisyene veda

Çabuk için uzun yıllar eğitim verdiği Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık binası önünde cenaze töreni düzenlendi. 

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz resmi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Emekli akademisyenlerimizden Prof. Dr. Adem Çabuk için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz önünde düzenlenen cenaze törenine katıldık. Hocamızla bir dönem birlikte çalışma fırsatımız da olmuştu. Naif ve çalışkan bir bilim insanıydı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.