Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Bursa'da el emekleri yine 'meydan'a çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kadın emeğini desteklemek ve üretimi görünür kılmak amacıyla düzenlediği ‘Meydan Kadınların’ dayanışma pazarı, güneşli bir kış gününde Bursalılardan yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2026 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2026 12:33
Kaynak: IGF
Bursa'da el emekleri yine 'meydan'a çıktı


Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta daha güçlü bir şekilde yer alması amacıyla projeler geliştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, her ayın üçüncü pazar günü düzenlenen ‘Meydan Kadınların’ etkinliği ile kadın emeğinin kent yaşamındaki gücünü ortaya koyuyor.

Heykel Orhangazi Parkı’nda 46 dernek ve kooperatifin katılımıyla düzenlenen etkinliğe, vatandaşlar ilgi gösterdi. Üreten kadınların el emeği ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Dayanışma pazarının atmosferine eşlik eden sosyal etkinlikler ise Bursalılara keyifli ve verimli bir pazar günü geçirme imkanı sundu.


Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.