HABER:FATİH AKKUŞ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey;
"Nasıl yönetildiği belli olmayan eski yönetimdeki bazı kişilerin pay sahibi olduğu, belediyemizde hukuki anlamda büyük sorun oluşturacak BURSKOOP’u da inceleme altına aldık.
Gençler mağdur edilmeden çözüm ürettik. Gençlerimizin burslarını tüm riske rağmen ödedik. Bugün sabah saatlerinde ödedik. Bundan sonra ki süreçte yasalara uygun ve gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacak destek sağlayacağız.
Seçim döneminde bazı esnaf odalarımızla yapılan anlaşmaya istinaden denetim ve kriter olmadan dağıtılan. İhalesi 213 milyon civarında olan hediye çeklerini incelemeye aldık.
İhtiyaç sahipleri emin olsun hak yerini bulacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Esnaflarımız parasını kuruşuna kadar alacak. Onların kefili Mustafa Bozbey’dir." dedi.




 
   Foto Galeri
 Foto Galeri Video Galeri
 Video Galeri Canlı Yayın
 Canlı Yayın 
   
                    
                



 
        





Yorumlar