SON DAKİKA
Hava Durumu

Biz geldik!

Doğru, Cesur, Tarafsız ve farklı bir bakış açısıyla çıktığımız bu yolda, konuşulmayanlar konuşulacak, yazılmayanlar yazılacak. Canlı yayınlarla Bursa’nın gündemini tutarken, Bursa’nın sorunlarını bütün Bursa’nın dahil olacağı haber sistemiyle çözüme kavuşturacağımız bir sistemle geldik.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Biz geldik!

Bursa’dan Haber Var bugün yapılan törenle yayın hayatına resmi olarak başladı. Uzun zamandır hayatta olan bu projenin temelleri daha sağlam olsun diye her katına ayrı tuğla koyan ve açılışımıza gelerek bizleri gururlandıran yerel siyasi il ve ilçe temsilcilerine. Belediye başkanlıklarına, Bursa milletvekili ve vekil adaylarımıza, STK kuruluşları temsilcilerine ve kurumsal firmalarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. İsim, isim sayarken kalabalıkta es geçmek istemediğimiz için Bursa’nın birlik ve bütünlüğüne ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde görüş farklılıklarına bakmadan aynı masa etrafında toplanarak gücümüze güç katan herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Söz verdiğimiz gibi…

Bursa’nın sorunlarını bölge, ilçe, mahalle, semt veya sokak gözetmeksizin dile getireceğimize, sorunun hallolması ve daha güzel yarınlara adım atabilmek için haber merkezimiz 7 gün, 24 saat hazır olacağına ve gerçekten doğruları, tarafsızlıkla sizlere aktaracağımıza söz veriyoruz. Şehrimizin her bir spor branşını içerisinde barındıran güzide kulüplerimize başta Bursaspor olmak üzere elimizden gelen her türlü desteği vererek şehrimizin gençlerinin spor ile dolu bir hayat yaşamasına destek olmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Şehrin her noktasında, ne varsa bizden birilerinin orada olacağına söz veriyoruz. Senelerdir bizlere dolaylı veya doğrudan destek olan sizlerin gerçek habere ulaşmasını sağlamak için çalışacağımıza söz veriyoruz.

Kısacası diyoruz ki…

Bursa’nın her yerinde bizi göreceksiniz, sakın şaşırmayın!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.