Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

56 ilde tefeci operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 56 ilde Tefecilere ve Dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine yapılan eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KAFES-49” operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
56 ilde tefeci operasyonu

İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir suç örgütlerine yönelik sürdürdüğü 'Kafes' operasyonları sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49'uncusu düzenlenen Kafes operasyonlarının bu kez de tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 56 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğini ve operasyonlarda 147 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.

Operasyona ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya, "Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini ve çeteleri çökertip, tek tek kafesin içine koyacağız" ifadelerini kullandı.

Operasyonlarda şüphelilerin Tefecilik, Kamu Kurum ve Kuruşlarının Zararına Yönelik Nitelikli Dolandırıcılık, Kişilere Karşı Nitelikli Dolandırıcılık, İhaleye Fesat Karıştırma, Parada Sahtecilik, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik, Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.