Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

En pahalı iPhone 90 bin TL oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçen hafta KDV oranını yüzde 18’den 20’ye yükseltmesinin ardından Apple, bugün Türkiye mağazasındaki ürünlere zam yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
En pahalı iPhone 90 bin TL oldu

Geçen hafta KDV oranını yüzde 18’den 20’ye yükseltmesinin Resmi Gazete'de yayımlanması ve bugün itibariyle yürürlüğe girmesi sonrasında Apple, Türkiye mağazasındaki ürünlerine zam yaptı.

BBC News'in aktardığı habere göre, Apple'ın üç ay içinde Türkiye'de yaptığı beşinci ürün zammı olduğu kaydedildi.

Zamdan önce 47 bin 499 TL olan en ucuz iPhone 14, 128 GB’ın fiyatı 48 bin 304 TL’ye çıkarken, iPhone’un en pahalı modeli iPhone 14 Pro Max 1 TB’ın fiyatı ise 85 bin 999 TL’den 87 bin 457 TL’ye yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.