SON DAKİKA
Hava Durumu

Vanspor, sahadan çekildi!

Vanspor, Serikspor-Esenler Erokspor maçına Serikspor'un U19 takımıyla çıkma kararının ardından, Bursaspor maçının 21. dakikasında sahadan çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Vanspor, sahadan çekildi!

HABER: FATİH AKKUŞ 

TFF 2. Ligin son haftasına şok edici kararlar damga vurdu. Ligde 2. sırada bulunan Vanspor Fk, Bursaspor maçının başlaması ile protesto ederek sahada hareketsiz şekilde beklediler. Bu gelişmelerin üzerine Bursaspor kendi sahasında top çevirerek rakibinin protestusunun bitmesini bekledi.

Ardından başlayan müsabakada maçın 21. dakikasında  Vanspor sahadan çekilerek soyunma odasına gitti. Konuk ekibin bu tepkisinin sebebi ise Serikspor-Esenler Erokspor maçına Serikspor'un U19 takımıyla çıkması oldu. Liderlik yarışında rakibi olan Esenler Erokspor'un puan kaybetmesini ümit eden Vanspor, Serikspor'un Erokspor'a U19 takımı ile çıkması üzerine olaya tepki göstererek başkan Feyat Kıyak'ın kararı ile sahadan çekildi.

Teknik Direktör Ümit Bozkurt ve ekibinin oyunu oynamak istemelerine rağmen başkan kararı ile sahadan çekilen futbolcular, teknik ekibin de duruma kızmasına neden oldu. Oyuncuları soyunma odasına doğru giderken Teknik Direktör Ümit Bozkurt'un "Ben kararımı söyledim, ben oynamak istiyorum" dedi.

Bu gelişmeler üzerine iki takım oyuncuları tokalaştılar. Vanspor'un sahayı terketmesi üzerine karşılaşmanın hakemi Fatih Tokail Bozkurt’da maçı tatil edip soyunma odasına gitti.

Maç ile ilgili son kararı TFF yönetimi verecek.

HABERİN VİDEOSU İÇİN

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Bugün saat 15’de oynanması gereken ACNTürk Van Spor FK Vanspor maçımız konuk ekibin sahadan çekilmesiyle birlikte tamamlanamamıştır.

Konuyla ilgili kararı ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu verecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.