Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

Teksas imza çalışmalarına kilitlendi!

İmza toplama çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Teksas, genel kurul talebiyle çalışmalarını sürdürüyor. Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker imza kampanyasına katılım için camiaya seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
Teksas imza çalışmalarına kilitlendi!

     Bursaspor'da gündem genel kurul talebiyle başlayan imza çalışması. Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Ertuğ Toker, genel kurul üyelerine imza kampanyasına katılmaları için bir kez daha çağrıda bulundu;  "İki gündür 40 derece sıcağın altında imza toplayan arkadaşlarımızın şahıslarla işi yok. Recep Günay veya Ali Ay gibi dertlerimiz yok. Bursaspor'un durumunu ve geleceğini dert edindiğimiz için bir çaba ortaya koyuyoruz" diyen Toker, tüm üyeleri imza kampanyasına katılmaya çağırdı.

"BÖYLE DEVAM ETMEMELİ"

      Acil seçim kararı alınması gerektiğine dikkat çeken Ertuğ Toker bunun yanında açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

      "Biz, sözlerinde dururlar, üzerlerine düşeni yaparlar diye bekledik ama adım atmadılar. Bunu bu camiaya daha önce de yaşatmışlardı. Bu doğru değil. Belirsizlik ortamı, birkaç gün içinde bize oyuncularımızı kaybettirdi. Basına yansıyan saçma haberler ortada. Böyle devam etmemeli diyen her üyemiz, hiçbir şeye, kimseye aldanmadan hızla imza vermeli. Bursaspor'un kaybedecek vakti kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.