SON DAKİKA
Hava Durumu

Teksas “Bursasporlu vekil istiyoruz”

İlk olarak söz alan Selim Kurtulan şunları söyledi:  “Basınımıza teşekkür ediyoruz. Bir araya geldik. İnşallah hep birlikte Bursaspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Tribünlere yapılan baskılar gerçekten içimizi acıtıyor. 6222’den insanlar maça gelmiyor, statlar boş kalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2023 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Teksas “Bursasporlu vekil istiyoruz”

HABER:FATİH AKKUŞ

İlk olarak söz alan Selim Kurtulan şunları söyledi:  “Basınımıza teşekkür ediyoruz. Bir araya geldik. İnşallah hep birlikte Bursaspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Tribünlere yapılan baskılar gerçekten içimizi acıtıyor. 6222’den insanlar maça gelmiyor, statlar boş kalıyor. Büyük bir baskı var. Burada bir Amed maçı oynadık ırkçı oynadık. İsterdim ki oradaki maçtan sonra da açılan paçavraları konuşsalardı vekiller. Biz olunca konulup onlar yapınca konuşmuyorlar. Bursa milletvekillerinden bunu duyunca daha çok üzülüyoruz. Bursaspor taraftarı millilyetçi bir taraftardır. İnegöl maçından sonra yine gündem olduk mecliste. Konuşurken olayın iç yüzünü öğrendiler mi? Sadece konuşmakla olmuyor. 

İnegöl’e giderken bizi tahrik ettiler. Bursa’da Diyarbakırlılarla arkadaşız. Paçavra açıp bizi tahrik ettiler. Sonra biz ırkçı olduk. Kimse kusura bakmasın. Bursa’daki partilere sesleniyorum. Allah rızası için milletvekillerini Bursasporlu olanlardan seçin. İç yüzünü bilmeden konuşuyorlar. Biz ırkçılık yapmıyor. PKK sempatizanlarına isyan ediyoruz. Kimse bizim şehrimizde Aponun paçavralarını sallayamaz. Bizi konuşurken mecliste bismillah çeksinler. Bunlar gerçekler. Durmadan Bursaspor taraftarını eleştiriyorlar. Bizi değil gidin Pkk bayraklarını açanları eleştirin. Yolda yürümeyi bilmezler Bursa’dan vekil olmuşlar. Bursa sahipsiz. Dördüncü büyük şehiriz bakanımız yok 4 yıldır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.