SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Bursaspor’un…

Bursaspor Divan Kurulu 02 Şubat günü toplanıyor. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre 2023 yılının ilk toplantısı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 18.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Bursaspor’un…

Bursaspor Divan Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder Divan kurulu üyelerinin toplantıya önem vererek katılmalarını istedi.

Sakder toplantıda Bursaspor Kulübü’nün son durumu ile ilgili Kulüp Başkanı Ömer Faruk Banaz tarafından açıklamalar yapılacağını da kaydeden GalipSakderBursaspor Kulübü‘nde çeşitli dönemlerde görev yapmış eski Başkanlara da özel çağrı yaparak Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Bursaspor’un içinde bulunduğu durum konusunda herkesin görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulduğunu kaydederek  “Bursaspor’a tüm Bursa, büyük Bursaspor camiası sahip çıkmalıdır. İçinde bulunduğumuz dar boğazdan nasıl kurtulabiliriz konusunu ele alarak her bir Divan Kurulu üyesinin görüşlerine ihtiyacımız var. Bu nedenle özellikle eski Başkanların, Bursaspor Kulübü‘nün her kademesinde görev almış akil kişilerin önerileri , düşünceleri bizim için son derece önemlidir. Bu nedenle tüm Divan Kurulu üyelerinin toplantıya katılmalarını rica ediyoruz’’ dedi.

Bu arada toplantıda Bursaspor Kulüp üyeliğinde 20 yılını doldurarak Divan Kurulu üyesi olmaya hak kazanan 20 üyeye beratları da takdim edilecektir.

Divan Üyesi olmaya hak kazanan 20 üye şunlar;
Onur Özselek, Necati Ceylan, Hali Ersan Özsoy, İhsan Özen, Vedat Vatansever, Muhammed Etkeser, Sadettin Garip, Batuhan Uluca, Akif Ertaş, Faruk Çelik, Erol Kılıç, Arif Başoğlu, Haluk Tunçak, Ümit Gürkan Biricik, Mustafa Dündar, Abdülrezak Yöndeş, Alp Körüstan, Mehmet Hulusi Burkay, Feridun Uyruk, Nurettin Karayaka

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.