SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Bozbey'den Bursaspor açıklaması! "Bursaspor çok şey kaybetti"

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, katıldığı bir programda Bursaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 12:37
Kaynak: Serdar Dundar
www.bursadanhabervar.com
Mustafa Bozbey'den Bursaspor açıklaması! "Bursaspor çok şey kaybetti"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, katıldığı bir televizyon programında Bursaspor ile alakalı konuştu.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın Yeni Bir Sabah programına konuk olan Bozbey'e "Başkan seçilmesi takdirde Cavit Çağlar ile iletişime geçmesi gerekiyor. Cavit Çağlar Bursaspor'a destek olur" önerisi geldi.

Bu öneriye cevap olarak Bozbey;

"Bursaspor'u eski günlerine kavuşturacağız, Bursaspor'a destek çıkacağız. Bursaspor'un üzerinden siyasilerin elini çektireceğiz. Yönetime destek vereceğiz, Bursaspor'a destek vereceğiz ve profesyonelce yönetilmesini sağlayacağız. Bursaspor şampiyonluktan bugüne kadar maalesef çok şey kaybetti. Bursaspor ile beraber Bursa da düştü. Bursa şehri de aynı Bursaspor gibi düşmüş durumda ve sorunlarına çözüm bulamıyor. Bursalılar bize güvensin. Hem Bursaspor'u ayağa kaldıracağız, hem Bursa'yı ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.