SON DAKİKA
Hava Durumu

Lube Ayar’a Teksas’tan AYAR

Bursaspor Taraftar grubu Teksas'tan yeşil-beyazlı kulübün şampiyonluğuna laf eden Lube Ayar'a sosyal medya üzerinden cevap geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Lube Ayar’a Teksas’tan AYAR

Lube Ayar sosyal medya hesabı Twitter‘dan yaptığı açıklamada “2010’da AKP ittire kaktıra Bursaspor’u şampiyon yapmak için yırtınır, son on maçta olmayacak ne varsa olur.. Fenerbahçe’nin bir şampiyonluğu daha çalınır.. Sessizliğe gömülen başkan bir ay sonra, “konuşursam yer yer yerinden oynar” der o kadar.. Sen yine yandığınla kalırsın” ifadelerini kullanmıştı.

Teksas ise bu söyleme karşı şu ifadeleri kullandı;

“Yanlışlığı bilindiği halde, mantık ve muhakeme ile kafadan atılamayan, saplantılı fikirlere psikiyatride takıntı adı verilir. Her ‘mağdur’ imajı çizmeye çalıştığında 2010 şampiyonluğumuza çamur atmaya kalkanlar da bu kapsamda psikolojik desteğe muhtaç durumdadır. Yanlışlığı bilindiği halde, mantık ve muhakeme ile kafadan atılamayan, saplantılı fikirlere psikiyatride takıntı adı verilir. Her ‘mağdur’ imajı çizmeye çalıştığında 2010 şampiyonluğumuza çamur atmaya kalkanlar da bu kapsamda psikolojik desteğe muhtaç durumdadır. Aradan geçen 13 koca senede, kanıtlamakla mükellef oldukları iddialarını destekleyici en ufak bir veri ortaya koyamayan ama durup durup aynı safsataları gündeme taşıyanlar için söylenecek başka bir söz yoktur. Ek olarak, belki hazımsızlık tedavisi tavsiye edilebilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.