Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA

BURSİAD'tan sert mesaj!

Bursasporlu Sanayici ve İş Adamları Derneği BURSİAD, Amed maçından sonra bir bildiri yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 03:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 03:00
Kaynak: Haber Merkezi
bursadanhabervar.com
BURSİAD'tan sert mesaj!

İşte BURSİAD'ın bildirisi;

"İlk andan itibaren Bursa şehrine yakışan şekilde , itidalle ve bütün iyi niyetimizle hareket edilmesine rağmen, stadyuma girilen andan itibaren futbol müsabakası dışında olmaması gereken her şeyi saha içinde gencecik kardeşlerimize yaşattınız !

Ayrıca en önemli söylenmesi gereken; siz şehrimizin sözde büyükleri ve temsilcileri Bursaspor’u yalnız bıraktınız ve bırakmaya devam ediyorsunuz. Bizler sustukça, Bursaspor’a destek olunması adına sabırla bekledikçe sizler bizim en kutsalımızı yok saymaya devam ediyorsunuz.

Ya gereğini yaparak Bursaspor için mücadele etmeye çalışan bir avuç insana destek olun yada bir daha o atkıyı boynunuza takmayın !"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.