SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor’da transfer harekatı başladı

Bursaspor transfer tahtasını açarak şehirde hava yakalayan yeni yönetimiyle transfer harekatına bugün başlıyor!

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Bursaspor’da transfer harekatı başladı

HABER:FATİH AKKUŞ

Bursaspor transferde acele karar vermemek ve fiyat anlamında da çok yüksek rakamlı olmayan ancak takıma katkı verecek isimlerle anlaşmak için düğmeye bastı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde toplantı halinde olan Enes Çelik ve yönetim kurulu üyeleri dört koldan harekete geçti. İlk etapta 24 kişilik liste belirleyen yönetim ayyuka çıkan isimlerden Ahmet İlhan Özek ile ilgilendiğini doğruladı. Futbolcunun bonservisinin elinde olması ve tecrübesi takıma olacak katkısını düşünen yönetim bu anlamda Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz ile birlikte harekete geçti.

Liste çok etkili!

Öte yandan listeye bağlı kalmak kaydıyla harekete geçen yönetim önceliği bu listeye verecek. Futbolcuların hepsi geçtiğimiz sezon kulüplerinde katkı sağlayan ve çoğunluğu TFF 2. Lig ve 1. Lig’de forma giyen oyuncular olması da dikkat çekiyor.

O stadyum dolacak!

Özellikle yapılacak transferlerin şehri daha da ayağa kaldıracağını düşünen yönetim stadyumu dolduracak ve her maç sorunsuz 90 dakika çıkaracak kadroyu yapılandırmaya çalışıyor. Bonservis bedellerinin yüksek olması ve oyuncu maliyetlerini düşürmeye çalışan yönetim hazırlık yapıyor.

İki aşamalı kamp!

Bursaspor öncelikle Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde takımda olan gençler ve erken transferlerle Pablo Martin Batalla önderliğinde kampa başlayacak. Daha sonra ise gelecek transferler ve takımda kalmadı kesinleşen gençlerle ikinci hazırlık kampı için yola koyulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.