DOLAR 39,9043 EURO 46,8742 STERLİN 54,7448 GRAM ALTIN 4.223,95 BIST 100 9.404,89 BITCOIN $107.509
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101
Reklam Alanı 101

HABERLER

Bursaspor Basketbol'dan Uludağ sponsorluğu ile ilgili açıklama

Uludağ firmasının, Bursaspor Basketbol'un sponsorluğundan çekildiğini açıklaması üzerine Bursaspor'dan veda mesaj yayınlandı.

Giriş: 12.06.2023 18:17 | Güncelleme: 05.12.2024 12:56
Paylaş
Bursaspor Basketbol'dan Uludağ sponsorluğu ile ilgili açıklama

Dört sezondur devam eden sponsorluk anlaşmasının son bulması ile ilgili Bursaspor'dan yapılan açıklama;

Kamuoyuna Duyuru

Birlikteliğimiz döneminde  Şehrimizin 111 yaşındaki yerli ve milli en büyük Uluslararası içecek markası olan Uludağ İçecek Türk A.Ş Frutti Extra markası ile Türkiye’ye rol model olacak ve sponsorluktan öte bir model oluşturduk. Yeni deneyimler kazandık. Tarihi anlara beraber şahit olduk. Birçok an ve anı bıraktık geride. Bu sadece bir sponsorluk anlaşması değildi.

Bu güzel 4 sezon için Erbak ve Kızıl aileleri ve Uludağ İçecek Türk A.Ş.’ye Sayın Ömer Kızıl ve Sayın Mete Öz’ e sponsorlukları boyunca sağladıkları ve kulübümüz ile karşılıklı anlaşarak feragat ettikleri alacakları ile ayrılırken de sağladıkları maddi ve manevi katkılar için gönülden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
Bursaspor Basketbol Kulübü olarak mücadelemize ilk günkü heyecan ile devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Bursaspor Basketbol Kulübü

Yorumlar

×

Haber Arama