SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu Toplantı Milat Olmalı

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür yaptığı konuşmada bugün gerçekleştirilen toplantının kulübün geleceği için milat olması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
www.bursadanhabervar.com
Bu Toplantı Milat Olmalı

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşma yaptı. Sinan Bür,

“Yaklaşık 3,5 ay önce görevi üstlendik. Bursaspor forması taşıyan, Bursaspor formasından keyif alan ve terleten arkadaşlarımla Bursaspor’u yaşatmak istedik. Bugünkü durumundan da kurtarmak istedik. Sondan ikinci sırada aldık öyle de bıraktık maalesef. Bizi çok üzdü bu durum. Bugün çok farklı bir organizasyon var burada. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız sıkıntıları biliyor. Son zamanlarda pek görüşemedik ama tekrar bir araya geleceğiz. Meşhur tahtayı anlatan görüşlerimiz ve sporcularımızın durumları var. Tesislerimiz var…

Belki TFF 3. Lig’e düştük ama Süper Lig havamız hala var. Maliyetimiz de var. Gelirimiz yok, giderimiz çok. Buraya TFF Başkanını çağırdık. Şaşırdı. Tesisleri görünce de buraya hak etmediğimizi gördü. İbrahim Yazıcı’dan sonra gelen arkadaşlar Bursaspor’u yüceltmek yerine zarar vermişler. Özellikle bazılarını ben Allah’a emanet ediyorum. Garip arkadaşlar geldi ve Bursaspor’a birçok darbe oldu. Parasını ödemediğimiz birçok arkadaşlar da onun adamları. Nereden bulanacak bu paralar inanın bilmiyorum! Dayanışma gerekli. Bursaspor’u canlandırmamız gerekli. Belediye başkanlarımızın belki katkıları olacak ama eski yöneticiler, başkanlar, sanayiciler taşın altına koyması gerekiyor. Kulüpte görev verilirse ben sportif anlamda yine destek çıkarız. Önemli genç futbolcularımız var. Bunları da hazırlamamız ve takıma entegre etmemiz lazım. Ama bunların yanına da tecrübeli isimler koymamız lazım. TFF 3. Lig’de de büyük paralar harcanıyor. Bizim bunlarla savaşmamız lazım. Geride kalan sene beceremedik bunu. Gençlerimiz hazır değildi. Bunlara çok dikkat etmemiz lazım.

Bu toplantı Bursaspor için milat olmalı. Hep beraber taşın altına elimizi koyup, Bursaspor’u canlandırmamız lazım. Kimse Bursaspor’dan kaçmamalı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.